Rosa López

Rosa López confirma quina és la seva relació real amb Chenoa

Rosa López s'ha trobat entre l'espasa i la paret

Rosa López va ser una de les convidades més esperades del Mediafest Night Fever del 6 de gener. La cantant s'ha vist embolicada en una polèmica per unes paraules sobre la seva companya d'edició d'Operación Triunfo (OT). Telecinco no ha desaprofitat l'oportunitat i ha fet una pregunta incòmoda a la primera guanyadora d'OT.

La relació de Rosa i Chenoa ha estat objecte de conversa després que la mallorquina expliqués quin tipus d'amistat tenia amb Rosa. Llavors, la cantant no va dubtar a puntualitzar que no és una amiga, «és la meva companya». Aquestes declaracions es van produir durant la celebració del 40 aniversari de Natalia, la més jove del grup. Va ser un esdeveniment al qual Rosa López no va ser convidada

En la seva intervenció a Mediafest Night Fever, Rosa López va concedir una entrevista. Va ser Omar Suárez qui, a tall de joc, la feia escollir entre dues opcions. La pregunta era senzilla: «Bisbal o Chenoa?», l'artista no volia deixar clara la seva opció i va preferir preguntar què opinaven les persones que l'acompanyaven.

Rosa López no ha volgut deixar clar qui elegia

«Això no es fa», va respondre justificant-se Rosa en sentir la pregunta. Li resultava complicat triar entre l'un o l'altre: «He de triar entre dos companys. És com dir la meva mare o el meu pare», va amollar Rosa, que no volia mullar-se.

L'andalusa va estar dissabte passat al programa 'La gran confusión'
Rosa va haver de respondre a una pregunta compromesa al 'Mediafest Night Fever'. | LA 1

Així continuava la seva explicació: «Fa poc vaig veure David, llavors David, però abans també vaig veure Laura. O sigui, que són meravella tots dos». Una resposta que semblava embolicar encara més i deixar cada cop menys clar per qui es decantava.

Finalment, han estat María Patiño i Adela González les que han acusat Rosa López de no haver-se posicionat per cap. Aleshores, Rosa ha transmès com s'ha sentit en escoltar la pregunta: «Mare meva, m'ha arribat el cor al coll. Si pateixo un infart, no us preocupeu».

Ja han passat 22 anys de la primera edició d'OT, que va ser emesa a Televisión Española. Aquest programa va batre tots els rècords d'audiència, amb una mitjana del 44,2 % de quota de pantalla, i va ser l'origen del naixement de formats similars nacionals i internacionals.

Muntatge fotogràfic de David Bisbal i Chenoa
Rosa havia de triar entre dos dels seus companys d''OT'. | CatalunyaDiari

Rosa López es va convertir en la primera guanyadora del concurs davant de gairebé 13 milions d'espectadors. També va ser la representant d'Espanya a Eurovisió 2002 i va viatjar amb companys d'edició a Tallinn, Estònia. La cançó Europe's living a celebration es va convertir en tot un himne i va fer que Espanya es bolqués amb el festival.

Els motius reals del distanciament

Durant la seva estada a l'acadèmia van fer una bonica amistat que es va mantenir després d'acabar el concurs, però amb el pas del temps es van anar distanciant per diferents motius. Algunes fonts diuen que la resta de companys s'havien cansat que Rosa es mogués només per interès. No se'n sabia res, ni parlava amb els seus companys tret que estigués amb la promoció d'algun 'single' o disc.

D'altra banda, també es parla de David Bisbal, possiblement la seva exparella no admet que Rosa s'emporti tan bé amb ell. La mallorquina va tenir una relació amb David que va acabar d'una manera una mica traumàtica i Rosa ho va viure amb ella. A més a més, recentment Rosa va cantar amb Bisbal en un concert celebrat a Almeria, on el cantant va voler dedicar a la seva amiga unes paraules emotives: «Rosa és la meva ànima musical. Operación Triunfo ens va unir per sempre i ens va tatuar l'ànima, t'estimo molt». Una frase que hauria acabat d'enfadar la cantant de Cuando tú vas.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp