La reina Letícia Ortiz.

Jesús Ortiz, pare de la reina Letícia, li ho confessa tot a la policia

Jesús Ortiz ha posat una denúncia que deixa muda la seva filla

Jesús Ortiz ha protagonitzat dues notícies molt impactants les darreres 48 hores, però n'hi ha una que preocupa més que una altra. I és que, la premsa ha descobert que la reina Letícia no ha passat amb ell el berenar de Reis, com sol ser costum. Així, sembla que ha trencat la tradició perquè té altres compromisos, de fet ja és el segon any que li fa costat en un esdeveniment important.

Tanmateix, Jesús Ortiz sembla no estar molest amb la seva filla i el motiu és evident: té un altre assumpte més important per preocupar-se. Sí, ja que ha interposat una denúncia a la policia, explicant que ha estat víctima d'un presumpte delicte. El mitjà Informalia ha confirmat aquesta informació i ha assegurat que la situació es pot descontrolar en qualsevol moment.

Jesús Ortiz caminant pel carrer
El pare de Letícia es vol mantenir al marge | Europa Press

Jesús ha publicat al seu compte de Twitter un missatge que deixa poc a la imaginació: han intentat estafar-lo. El text amaga un engany que de seguida ha fet saltar les seves alarmes, per això ho ha posat tot en mans de la justícia. Creu que l'assumpte és greu i que s'ha de solucionar com més aviat millor perquè hi pot haver persones que desconeguin l'assumpte i caiguin al parany.

«La Unió Europea proporciona compensació a totes les víctimes de frau. El seu correu electrònic va ser trobat a les llistes de víctimes d'estafa. Es pagarà un total de 3.500.000 euros com a compensació per tots els casos de frau del 2022», mostrava.

Jesús rebia el missatge anterior i ha decidit posar-ho en coneixement de la Policia perquè sap perfectament que estan intentant enganyar-lo. Segons ha sortit publicat, Letícia és consent de tot perquè el seu pare també l'ha fet partícip de l'assumpte. A més a més, ella mateixa li hauria aconsellat que publiqués tot el que sap abans que algú l'acusi d'estar amagant informació.

Jesús Ortiz ja ha parlat amb la seva filla

Jesús sempre s'ha mantingut en un discret segon pla, el seu comportament no té res a veure al de la seva exdona. Paloma Rocasolano sí que forma part de la crònica social, de fet ha protagonitzat diverses portades a la revista ¡Hola!. Suposadament no ha cobrat res, l'han enxampat en certs moments i l'han publicat, però n'hi ha que en dubten.

Fotomuntatge de Jesús Ortiz i Letícia Ortiz
La família és conscient de tot| LND

En canvi, Ortiz és força tímid i no vol formar part de l'espectacle, per això apareix en comptades ocasions. Això no vol dir, però, que tingui mala relació amb la seva filla, ben al contrari, i amb les seves netes també es porta estupendament. Si bé solien reunir-se la tarda de Reis per intercanviar-se regals, fa dos anys que ja no ho fan, així que han buscat una altra tradició.

Letícia sempre ha protegit el seu pare, en parla molt poc i el manté al marge dels focus. Amb això, els experts a Casa Reial asseguren que la reina ha eliminat tots els obstacles que puguin dificultar la carrera d'Elionor. I és que vol que la seva petita hereti una constitució sanejada i la millor manera d'aconseguir-ho és sent el més transparent possible.

Jesús Ortiz ha publicat el missatge

Jesús sap que qualsevol cosa que surti d'allò establert crida l'atenció de la premsa, per això ha fet un pas endavant. No vol que cap mitjà l'acusi de res, així que ha confessat allò que sap abans de tenir un problema seriós.

«Hola, Policia. Sospito que això és un intent d'estafa. Arribat a la meva bústia de correu el 08/01/23», ha escrit a les autoritats en el seu compte de Twitter.

Informalia, el mitjà que ha descobert l'exclusiva, assegura que aquests presumptes delictes cada cop són més freqüents. Per la seva banda, Letícia ja ha descobert el que ha passat, i de moment no hi pot fer res més.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp