Primer pla de Rosa López

Rosa López reapareix i se sincera sobre el seu embaràs

Rosa López ha parlat al programa 'Déjate Querer' de la seva maternitat i la seva vida sentimental

Rosa López ha reaparegut a la televisió per tornar a demostrar, com sempre, no només la seva portentosa veu sinó també la seva qualitat humana i la seva naturalitat. Ho ha fet al programa 'Déjate Querer' de Telecinco on s'ha sincerat del tot. Tant és així que ha parlat dels plans de ser mare i fins i tot de la seva relació sentimental amb el policia Iñaki García.

D'aquesta manera, hem pogut conèixer que tenir fills és un dels projectes que tenen present.

Rosa López, perdudament enamorada del seu noi

La guanyadora d''Operación Triunfo' ha acudit al programa de Toñi Moreno i, així, sorprendre els seus fans. També per parlar del bon moment professional i personal en què es troba. Ara està feliç amb el seu darrer single, 'Si no te vuelvo a ver', i amb la seva gira que la portarà a recórrer tota Espanya.

Sentimentalment parlant també està pletòrica, ja que ja té una relació consolidada amb Iñaki. Un policia local que va conèixer en un concert de Marta Sánchez, quan la va treure de l'enrenou de gent que s'amuntegava per veure-la. Des de llavors, estan junts, enamorats i molt feliços.

La presentadora, que coneix el xicot de Rosa, el va definir com «un home extraordinari». A més, Toñi Moreno, va aconseguir que Iñaki entrés a plató i es va viure un moment d'amor absolut entre la parella, la qual es van fondre en un preciós petó. 

Amb certa timidesa, ha explicat que s'ha enamorat de la cantant  «pel que es veu. Per aquesta mirada, aquesta manera de parlar, per la seva manera de sentir. I és que és igual aquí, a la televisió, que quan som a casa, quan ens aixequem, quan passegem els gossos...».

En aquest punt, Moreno ha volgut saber si es casaran o si ell li ha demanat matrimoni. I la seva resposta ha estat molt clara: «Jo em casaria amb ell, però jo ja estic i em sento casada. A partir d'ara li diré el meu marit».

«El seu interior és el més maco que té. I precisament el títol del meu proper single, que és una 'bachata' preciosa, es diu 'Esa belleza'. Aquesta bellesa és la que té Iñaki, la que té la teva filla Lola i la que tenen les mares i qualsevol persona que vulguis perquè la bellesa sempre està per dins».

Rosa López
Rosa López està molt feliç i enamorada d'Iñaki. | Mediaset

Rosa López parla del seu embaràs

La cantant granadina ha hagut de respondre una pregunta que se li fa habitualment i és si volen tenir fills. Bromejant ha dit: «Però si ja diuen que estic embarassada. Et respondré com si no hi hagués càmeres i estiguéssim prenent un cafè: cal ser molt valenta per ser mare».

«Se m'està passant l'arròs, això sí, i els ovaris m'estan dient, ja que no estan bé perquè tinc 41 anys. Em diuen: «Si no t'afanyes, et donarem un ensurt». A mi m'encantaria que hi hagués descendència i la meva mare es tornaria boja».

«Tinc l'home perfecte i la vida perfecta per tenir el fill o la filla de la meva vida», ha conclòs.

Rosa López a la Global Gift Gala a Madrid al 2018.
Rosa López ha reconegut que li agradaria tenir un fill amb el seu xicot. | Europa Press

En aquest punt, entre rialles, Toñi li ha preguntat si estaven practicant per ser pares. I Rosa amb la seva habitual naturalitat ha afirmat: «Estem practicant-ho tot i més». Comentari que ha provocat els riures i aplaudiments del públic.