Imatge de Rosa Villacastín

Rosa Villacastín deixa 'Sálvame' mut en explicar això de Jorge Javier Vázquez

Rosa Villacastín trenca el silenci i parla sobre el presentador de Badalona

Que la relació entre Rosa Villacastín i Jorge Javier Vázquez és molt tensa es va descobrir fa ben poc. El presentador de 'Sálvame' va carregar contra la periodista després de rebre un missatge que no li va agradar gens; relacionat amb la defensa a la filla de 'La Más Grande'. Des d'aleshores, Villacastín se la té jurada i així ho confessava al plató d''El Circ', un programa de la televisió catalana.

Durant l'entrevista que va concedir, Villacastín va confessar el secret que no havia explicat mai sobre Jorge Javier. Va deixar clar quina opinió li desperta el presentador i va censurar davant de tots l'actitud de què últimament fa gala al plató de 'Sálvame'.

Rosa Villacastín carrega contra Jorge

Rosa Villacastín és una periodista de raça que porta a l'esquena una llarga trajectòria professional. Durant anys ha estat informant sobre els personatges més il·lustres de la premsa rosa i la seva manera de fer periodisme s'allunya molt dels actuals programes de televisió.

Rosa té molt clar quin paper juga un periodista, i per això no veu amb bons ulls el posicionament ferri de Jorge. Sobre això va parlar sense evasives al programa al qual va acudir de convidada on va revelar el veritable origen del català.

Rosa Villacastín
Rosa Villacastín revela el que en pensa del presentador. | GTRES

És sabut per tothom que Vázquez va començar a la televisió de la mà d'Ana Rosa. El que ningú coneixia és que va ser Villacastín la primera que li va oferir feina. «Jo vaig descobrir a Jorge Javier», va comentar recordant la primera entrevista que aquest li va fer. «Jo vaig ser la que el va portar a la televisió», va afegir.

«Em va fer una entrevista i jo li vaig dir: 'ets bo, començaré un programa, t'hi vols unir?'». En un primer moment Jorge es va negar per timidesa, però Villacastín va insistir dient-li «t'està esperant el contracte». La periodista confessa que li té molt afecte i que és una persona molt preparada, però que ja no és aquella persona que va conèixer.

«Ha pujat molt», reconeixia llançant-li al de Badalona un cop directe al seu ego. I és que la Rosa encara continua impressionada per la reacció que va tenir el presentador després del missatge que el va enviar relacionat amb Rocío. Li va dir que estava «sotmès per Carrasco i serà la vostra ruïna», cosa que va fer reaccionar a Vázquez qui li va fer callar aconsellant-li que es quedés a casa seva.

Rosa Villacastín llança una advertència: no es poden veure

El presentador català s'acaba d'assabentar que Rosa Villacastín no li perdona les paraules que li va dedicar en directe. Per a ella el correcte hauria sigut que li contestés en privat, però sentir-se sermonejada en mig d'un plató li va doldre especialment.

Per això, des d'aleshores, té clar que en algun moment «Se la tinc jurada», ja que té pensat tornar-se-la quan tingui l'ocasió. Ho admetia sense cap pudor al plató d' 'El Circ' davant la captivadora mirada dels presents.

Jorge Javier Vázquez amb els braços creauts en un plató de televisió.
Rosa Villacastín pensa venjar-se després de l'atac de Jorge | GTRES

Altres de les coses que Rosa no accepta de Jorge és la manera com aquest humilia els col·laboradors. Al fil d'això, es va mostrar profundament crítica amb l'exposició que s'està fent sobre la situació de Maria Teresa Campos.

«El que s'està fent ara amb Teresa Campos, m'arriba a l'ànima», admetia mostrant el dolor i la desaprovació. La polèmica sorgida amb el xòfer de Maria Teresa a qui aquesta adora per sobre de tot, ha generat molta polèmica.

Tenint en compte la delicada situació de la veterana presentadora, que intentin ficar zitzània amb Gustavo, «em fa molt de mal», confessava. Rosa té clar que Jorge hauria de posar fi i ho assenyala com el culpable del dolor del clan Campos. «No li cal, té diners, reconeixement, ha guanyat premis; no hi hauria de caure», deia.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp