Rosalía triomfa als Goya la nit que es retroba amb el seu ex

La catalana va meravellar tothom amb la seva interpretació

Rosalía als Goya
Rosalía a l'entrada dels premis Goya | CatalunyaDiari.com

Tothom parla aquest diumenge de la gala dels premis Goya a Sevilla. De fet, ja podem dir que han estat un èxit. Van obtenir la millor audiència de la dècada, van comptar amb uns presentadors (Silvia Abril i Andreu Buenafuente) que no van desentonar i, sobretot, van comptar amb l'actuació de Rosalía, la cantant de Sant Esteve Ses Rovires.

Tocada per una vareta màgica, tot allò que toca o -en aquest cas- canta, ho converteix en art. Dissabte va interpretar una cançó de 'Los Chunguitos', 'Me quedo contigo' i va aconseguir que tothom quedés captivat per la seva veu.

Aquest 2019 ha començat per a Rosalía com el va acabar. La catalana s'ha consolidat com una de les grans artistes del panorama mundial i, com no podia ser d'una altra manera, la seva vida privada és i serà notícia. Pel que expliquen diversos mitjans, segueix sense parella després de C. Tangana, el seu ex, tot i que alguns l'han relacionat amb el cantant J.Balvin, amb qui va gravar la cançó 'Brillo'.

Rosalía es retroba als Goya amb C. Tangana 

Rosalía i C.Tangana
Rosalía i C.Tangana als Goya | CatalunyaDiari.com

 

La cantant va ser de les primeres en arribar a la festa, i ho va fer amb un vesit d'inspiració japonesa de Juan Vidal. Poc després ho feia Antón Álvarez, el nom real del raper C. Tangana. Els dos van ser parella durant força temps i van gravar algunes cançons plegats. 

La relació entre els dos,però, no va acabar bé, i Rosalía no se n'amaga. Quan Pablo Motos li va preguntar «si havia après alguna cosa de la vegada que pitjor l'han estimat», la catalana va respondre rotunda: «Clar que sí, i de fet ho agraeixo al disc». Aquestes paraules no estaven destinades a un altre que no fos a C. Tangana. Tot fa preveure, doncs, que el retrobament a la sala VIP dels Goya no va ser massa amable. I és que, a més, C. Tangana surt ara mateix amb l'actriu Beta Vázquez.


Comentaris

envia el comentari