Primer pla de la cantant Rosalia somrient

Pluja de 'memes' a Twitter per l'estranya postura de Rosalía

La cantant ha generat comentaris i bromes de tota mena amb la seva fotografia

La cantant Rosalía està clar que mai passa desapercebuda, tant la seva música com els seus vestits no deixen indiferent a ningú. I, precisament per aquest motiu, s'ha convertit en un referent a escala mundial.

 

En més d'una ocasió, els seus 'looks' han generat comentaris, i és que li agrada ser una dona atrevida, estèticament parlant. I precisament això és el que ara ha passat, ja que ha compartit una imatge en xarxes socials amb un singular posat i aquest ha comportat multitud de missatges i una pluja de 'memes'.

El posat que ha suscitat interès

Provocadora i estrafolària és Rosalía pel que fa a la seva imatge, només cal veure les seves ungles. A més, això ha quedat molt clar amb una de les últimes instantànies que ha penjat al seu compte d'Instagram, exactament ha pujat una imatge per felicitar l'any nou. En aquesta apareix al costat de la mar, amb els cabells recollits i amb un vestit completament transparent. És tan transparent que es noten perfectament les seves calcetes i que ha hagut de tapar-se els pits amb les mans per no mostrar-los.

 

No obstant això, si aquest abillament no ha passat desapercebut, el que ha acaparat especialment l'atenció ha sigut el calçat que porta. En concret, llueix unes sandàlies amb unes plataformes realment sorprenents per com d'altes i amples que són. És a dir, que resulten impossibles.

Els 'memes' sobre el 'look' de Rosalía

Com hem esmentat, el singular calçat que ha lluït Rosalía en aquesta fotografia ha deixat impactat a tothom, tant és així que moltes persones han omplert Twitter amb mems molt originals al respecte.

 

Es tracta de 'memes' que, sense cap dubte, venen a deixar patent l'humor i la creativitat de moltes persones. És difícil quedar-se amb un de sol, però, no obstant això, entre els més divertits, podem destacar alguns com aquests:

 

 • «I pot caminar sobre les aigües, com Camilo Sesto».
 • «Fa, literal, mitja hora que penso si està ancorada a terra o és que el que porta són uns talons tipus Posidó».
 • «Algú li deu diners a la màfia i li han posat els peus a ciment».
 • «Des d'Astúries estic per enviar-li unes 'Madreñas'».

Els comentaris més divertits a Instagram sobre el calçat de Rosalía

No només a Twitter s'han comentat les singulars sandàlies que ha lluït Rosalía en l'esmentada foto. Els seus seguidors a Instagram tampoc han quedat impassibles davant les mateixes i per això han deixat una llarga llista de missatges al respecte. De fet, entre els comentaris més singulars podem destacar alguns com aquests:

 

 • «Les seves sabates semblen dos camions».
 • «Crec que la meva 'Bratz' tenia les mateixes sabates».
 • «Si us plau, trepitja'm».
 • «Escolta, com aconsegueixes caminar amb aquestes sabates?».
 • «Algú em pot explicar què porta als peus?».
 • «Si us plau, podries compartir un vídeo caminant amb això?».
 • «Si es tira a la mar amb aquestes xancletes, arriba al fons més ràpid que una àncora de vaixell de càrrega».
 • «Amb aquestes sabatilles flotes fins al Mediterrani».

 

Altres polèmiques pel 'look' de Rosalía

Com hem esmentat, la cantant Rosalia ha generat polèmica amb la seva imatge en més d'una ocasió i, mostra d'això és que recentment no va deixar ningú indiferent en haver-se realitzat un canvi a la cara: es va rapar part d'una cella. I aquest citat canvi va generar tota mena de comentaris en xarxes socials.

 

En concret, aquest rapat de celles té amb si que més de 7.000 persones deixessin missatges donant la seva opinió al respecte. Així, per a uns li quedava molt bé, mentre que per a altres havia ficat la pota. Entre aquests últims van destacar alguns com ara aquest: «Per què has seccionat la teva cella? Era tan bonica... ».