Laura Escanes posant en un photocall

Laura Escanes confessa per què està travessant una mala ratxa

La 'influencer' confessa que la petita Roma li roba moltes hores de descans i està saturada: «Soc un zombi»

Fa unes setmanes que Laura Escanes i Risto Mejide estan desapareguts de les xarxes socials, la seva vida atrafegada entre Barcelona i Madrid i, a més, la petita Roma, els impedeix moltes vegades dedicar tot el temps que desitjarien als seus seguidors.

Roma ha robat el cor dels seus pares des del primer dia, una parella molt icònica i estimada a Espanya. Ara, també els està segrestat moltes hores de son, o això és el que ha confessat la 'influencer' als seus seguidors mitjançant diverses 'stories'.

La creadora de continguts ha volgut compartir amb els seus fans la mala ratxa que estan vivint, tant ella com el seu marit, però, sobretot, els ha volgut tranquil·litzar respecte a la salut de la seva filla. Fa setmanes que no poden dormir per un problema de la petita, res greu, i una situació comuna en gran part dels nadons, segons ha afirmat Laura Escanes a través del seu Instagram.

Així, a través dels seus 'stories', la model ha assegurat que Roma està passant per una «mala ratxa» a l'hora de dormir i, a conseqüència, ells tampoc poden dormir ni descansar bé.

Roma dorm malament i impedeix que Escanes dediqui temps a les seves xarxes

Agraïda de tot el suport que reben Risto i ella, la 'influencer' ha dedicat unes paraules al seu milió i mig de seguidors, que estaven preocupats per la seva salut i la de la nena. «No està malalta ni res», «agraeixo tots els missatges», ha dit Escanes.

Aleshores ha explicat el petit problema que travessa la seva filla. «Està passant per un moment en el qual comença a dormir pitjor, però són ratxes i tot tornarà a la normalitat». «Mentrestant, soc un zombi, la veritat», ha fet broma la dona de Risto, que s'ha disculpat per no estar tan pendent de les xarxes com acostuma. «Literal, no ens deixa».

La petita els consumeix el temps de descans i, així mateix, totes les seves estones de llibertat. És un '24/7' amb ella, res fora del comú. Per això, l'escriptora, ara mateix, dedica el mínim temps possible a les xarxes i als seus seguidors, ja que està centrada en la seva petita i en què tot torni a la seva normalitat.

La parella ha considerat que la petita no acudeixi a l'escola bressol

D'altra banda, la parella encara no ha considerat necessari que Roma vagi a l'escola bressol, ja que tots dos s'organitzen per cuidar-la i satisfer les seves necessitats. Això mateix explicava la periodista als seus seguidors en aquesta estoneta lliure que ha trobat, i on ha decidit obrir-se en canal amb tots ells.

Igualment, ha assenyalat que, tot i que intenten estar sempre un dels dos amb la petita, quan cap dels dos pot atendre-la, compten amb una persona de total confiança. Molt segura ha reconegut en els seus 'stories': «Absolutament segurs i molt tranquils».

Aquesta decisió ha estat presa a mesura que han passat els mesos i, en cap moment, tal com ha aclarit Laura Escanes, va ser premeditada. La pandèmia que viu avui dia el nostre país ha estat un dels punts més forts pels quals marit i dona han decidit que Roma, de moment, no trepitgi la guarderia.

De fet, la model ha reconegut que la Covid-19 ha condicionat enormement aquesta decisió, ja que en un inici sí que tenien intenció què la seva filla assistís a la llar d'infants. No obstant això, per ara, no ha tancat la porta al fet que aquesta determinació pugui canviar en un futur.

Escanes també ha recalcat que, encara que no acudeixi a un centre preescolar, la petita té relació amb altres nens amb els quals coincideix al parc i amb els fills dels seus amics. Són conscients que ha de començar a relacionar-se i fan grans esforços perquè Roma pugui conèixer a altres petits.