Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Paz Padilla esclata en directe, farta de la gent: «Tothom es queixa»

La presentadora de 'Sálvame'no ha pogut evitar enfadar-se en directe

Per a moltes persones el 2020 ha estat un any molt dur, i entre aquestes es troba la presentadora Paz Padilla a causa que ella ha perdut el seu marit, Antonio Juan Vidal, i, pocs mesos després, també a la seva sogra. Precisament aquesta situació complicada l'està fent lluitar dia a dia per tirar endavant, i especialment en aquest Nadal, ja que s'ha recordat molt del seu espòs.

Per aquest motiu i per aquesta circumstància, s'ha mostrat molt enfadada en directe a 'Sálvame' amb totes les persones que no valoren el que tenen. Sí, amb els qui s'estan queixant de forma contínua.

El testimoni que ha emocionat a Paz Padilla

Una connexió en directe amb el famós pare Ángel ha estat la que ha fet emocionar i 'esclatar' a la gaditana a parts iguals. En concret, ha aprofitat la comunicació amb l'esmentat sacerdot per donar-li les gràcies per la seva ajuda incondicional en els durs moments.

Així, li ha dit: «Moltes gràcies sempre per tot, per estar a prop meu, per donar-me suport. Jo vaig ser cristiana i ja no ho soc, però valoro les ànimes blanques com és vostè. La tasca que fa en aquesta vida i com ajuda. Moltes gràcies, pare».

Unes paraules que han estat respostes per l'esmentat cura d'aquesta manera: «Sou uns campions tots els que esteu allà, que ens animeu i ens doneu exemple que no es pot tirar la tovallola mai».

Paz Padilla esclata en directe

Precisament la solidaritat i el treball del pare Ángel, així com que ell valori sempre la vida, han fet saltar a la presentadora, concretament, la gaditana ha aprofitat per deixar palès que se sent molt molesta amb els que estan contínuament queixant-se de tot.

Està farta d'escoltar els seus laments i els seus comentaris ridículs, i així ho ha donat a conèixer: «Cal valorar la vida. Valora la vida, que és meravellós estar viu, que és meravellós tenir a una família i tenir un plat a taula. Estic cansada de sentir a la gent queixar-se. És horrible!».

És més, en aquest punt i visiblement emocionada, no ha dubtat a afegir: «Estic intentant lluitar, lluitar amb la vida i aixecar el cap, ser feliç i tothom es queixa. La vida és meravellosa i podem ser feliços».

Unes paraules que han comportat que els companys del programa de Paz Padilla s'hagin quedat visiblement afectats per aquestes.

Un 2021 difícil per Paz Padilla

Després d'haver perdut al seu marit, la gaditana està en una situació molt dura, ja que intenta sortir a la superfície després d'aquesta gran pèrdua, i està trobant diversos suports i eines per seguir endavant amb certa positivitat. Així, com ha donat a conèixer en el seu compte d'Instagram, està practicant meditació.

Sobre aquesta disciplina ha afirmat que «m'està salvant la vida meditar. Us ho aconsello per trobar la pau amb vosaltres mateixos». No obstant això, sense cap dubte, els seus principals pilars estan sent els seus familiars i, especialment, la seva filla (Anna Ferrer).

Sobre aquesta ha arribat a dir públicament: «No és passió de mare. És l'ésser més bell que conec, el meu àngel. Ahir a la nit ens vam abraçar com tantes vegades hem fet, però ahir ens unien les ganes de sortir cap endavant, de crear un nou futur, de viure la vida amb alegria. Gràcies per estar sempre, t'estimo!!».

Aquesta jove també ha fet servir el seu compte d'Instagram per acomiadar l'any amb diversos vídeos en què la seva mare és una peça clau. I és que el que Paz Padilla ha passat li ha servit per adquirir ensenyaments de vida.

Així, ha exposat: «Aquest any s'ha endut un gran trosset de mi, però també s'ha endut les meves pors amb ell: por a perdre un ésser estimat, por a la malaltia i por a morir». És més, ha afegit: «El 2021 el miro a la cara i li dic amb certesa que no em preocupa el que em porti perquè la vida és per viure-la i jo he vingut a ser feliç».