Makoke no s'ho creu: la traïció que ha patit el mateix dia del seu aniversari

Segons Kiko Hernández, algú de l'entorn de Makoke hauria parlat més del compte

Makoke en una imatge d'arxiu
Makoke no s'ho creu: la traïció que ha patit el mateix dia del seu aniversari | Europa Press

La família Matamoros i tot el seu cercle més proper segueixen estant d'actualitat. Dilluns passat, Kiko Hernández va destapar el primer embaràs de Javier Tudela i de la seva xicota Marina i que, segons sembla, estava previst poder vendre-ho com a exclusiva en una revista.

Encara que realment l'acord entre una revista i Makoke semblava que ja estava més que pactat, el col·laborador de 'Sálvame' es va avançar expressament amb la intenció que l'ex de Kiko Matamoros no pogués treure un rèdit econòmic d'aquesta notícia.

Hernández va donar la notícia i va dir que possiblement els protagonistes sortirien al pas per negar-ho i endarrerir així la possible exclusiva, però això no va ser possible, ja que Javier Tudela pare es va posar en contacte amb Lydia Lozano i li va confirmar aquesta bona notícia familiar.

No obstant això, aquest fet no ha impedit que Makoke aparegui en una revista en exclusiva parlant de l'arribada del seu nou net, en concret, ha sigut la revista 'Lecturas' qui treu en portada a l'exdona de Kiko Matamoros. Aquest explica com ha rebut la notícia amb 51 anys.

Tot i això, aquesta notícia està sent del tot qüestionada, ja que si bé és cert que a part de Makoke també surt el futur pare de l'infant, Javier, no hi ha ni rastre de Marina, la mare de l'infant i que de moment no s'ha pronunciat. Això ens fa creure que potser la mare no vol sortir als mitjans de comunicació o bé, que està preparant-se per a fer-ho en un altre mitjà de comunicació.

Alhora que es resol tot aquest embolic, ahir de nou, Kiko Hernández posava sobre la taula una nova trama i que implicaria per complet a Makoke. El col·laborador ha connectat des de l'església del pare Ángel, on es trobava fent un voluntariat a la tarda de Reis. Des d'allà ha apuntat al fet que hi ha una traïció en el cercle més proper de Makoke.

Les pistes que ha donat és que fa uns dies la col·laboradora va organitzar un petit berenar amb els seus amics més íntims per celebrar el seu aniversari i hauria estat aquí quan s'hauria consumat la pitjor de les traïcions.

Makoke no es pot fiar del seu cercle més íntim

Encara que Marta López, amiga de Makoke, ha indicat que no s'ha celebrat cap festa d'aniversari per celebrar els anys de Makoke, Hernández insisteix que es va organitzar un berenar entre els més propers i que va ser aquí quan la col·laboradora va fer partícips als seus afins què en els pròxims mesos es convertiria en àvia.

A causa de les restriccions, els convidats a la festa van ser molt pocs, per la qual cosa, qui hagi parlat més del compte pot ser descobert fàcilment. És més, Hernández assegura que Makoke ja sabia que segurament aquesta persona ho acabaria dient a algú de l'entorn de 'Sálvame'.

De moment es desconeix la identitat del traïdor, però segurament estem a poques hores abans que es descobreixi el pastís i acabem sabent qui ha vulnerat la confiança Makoke. D'aquesta manera, el pla d'Hernández de desarticular les exclusives de Javier Tudela i la seva mare haurien estat insuficients, ja que hi ha algú molt més proper que podria estar explicant amb tot luxe de detall de què passa en aquesta casa.

Finalment, Hernández també ha revelat que l'embaràs es podria haver concebut fa quatre o cinc setmanes, per la qual cosa, el nadó estaria previst que neixi al llarg dels mesos de l'estiu. Malgrat això, Marta López apunta que les dates no són correctes i que els temps que maneja l'equip de 'Sálvame' no són del tot certes.

Està previst que Makoke reaparegui aquest cap de setmana a 'Viva la vida' i que sigui allà, al seu programa, on reveli tots els detalls que de moment són rumors i que encara no s'han confirmat.


Comentaris

envia el comentari