Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall

El sorprenent preu del vestit de Cristina Pedroche per a la nit de Cap d'Any

La presentadora va lluir un vestit inspirat en el confinament i dedicat als sanitaris

El vestit de Cristina Pedroche ha tornat a ser el protagonista del Cap d'Any per sisè any consecutiu. Un cop més, la presentadora ha acaparat tota l'atenció mediàtica per l'abillament escollit per donar les campanades davant milions d'espectadors des de la Puerta del Sol. Aquest any, la presentadora ha lluït un conjunt de dues peces compost per una capa edredó i un 'microvestit' joia quallat amb peces de vidre brodades.

Mentre que la primera peça ha pretès recordar a les mantes que tant utilitzem durant el confinament, la segona s'ha inspirat en les mascaretes. Un vestit que va acompanyat amb unes botes a joc i un tocat amb trenes brodades amb peces de vidre.

Cristina Pedroche brilla per Cap d'Any amb un vestit format per 7 quilos de joies

El 'look' de Cristina Pedroche ha tornat a sorprendre per la seva extravagància i sensualitat, però també pel sorprenent i elevat cost econòmic que ha tingut. Des que Cristina Pedroche va presentar les campanades a 2015, lluint un elegant vestit amb transparències de 'Charo Ruiz Ibiza', la col·laboradora s'ha convertit en la màxima protagonista del Cap d'Any.

Cada any, l'expectació per conèixer tots els detalls del vestit de la presentadora ha anat en augment, encara que també ha crescut l'hermetisme per evitar que qualsevol filtració elimini el factor sorpresa. L'estilista de la presentadora, Josie, tan sols va advertir que aquest 2020 Cristina Pedroche estaria més brillant que mai. Una promesa que es va complir gràcies a les 16.308 peces de vidre brodades al seu vestit.

El sorprenent preu del vestit de Cristina Pedroche per Cap d'Any

Precisament, l'estilista de la presentadora i també col·laborador de 'Zapeando' va acudir aquest passat dilluns al primer programa de l'any, on va aclarir tots els detalls sobre el vestit de l'any i el seu procés de confecció.

Segons va revelar Josie, van ser necessàries més de 350 hores de treball per tirar endavant aquest vestit brodat pel dissenyador Johan Luc Katt i signat per Pedro del Hierro.

No obstant això, va ser el cost del vestit i no el seu mètode de confecció el que més va cridar l'atenció dels espectadors. Encara que Josie no va voler donar la xifra exacta a l'ésser preguntat, si va donar una pista que ens ha ajudat a descobrir la xifra aproximada del seu cost.

«El brodat és una joia. Aquí són els zeros que vulgui ficar un artesà, que molt pocs saben aquesta tècnica i ell et cobra el que vol. És que al final és un 'look' molt més car del que pot cobrar Chicote i Pedroche, és l'únic que et puc dir. Suma tots dos», va explicar el dissenyador de moda.

Tenint en compte que el prestigiós i mediàtic cuiner hauria ingressat 30.000 euros per donar les Campanades i Cristina Pedroche s'hauria embutxacat uns 60.000 euros, la xifra resultant de l'abillament rondaria ni més ni menys els 90.000 euros.

L'homenatge de Pedroche als sanitaris amb el seu vestit inspirat en les mascaretes

No hi ha dubte que l'homenatge que va voler fer Cristina Pedroche als sanitaris i a les persones que van patir amb la pandèmia li ha sortit molt car. La de Vallecas ha tornat a insistir en aquesta idea durant el primer 'Zapeando' de l'any, on també ha posat de manifest que inicia el procés d'elecció del vestit a principis de l'any, gairebé immediatament després d'haver donat les últimes Campanades.

«El tema de les joies va estar des del principi, però una vegada que va començar la pandèmia, jo volia fer un homenatge a les mascaretes», assegurava la presentadora. D'aquesta manera, Antena 3 ha aconseguit en Cristina Pedroche un valor segur per presentar les Campanades en la cadena.

Aquest any, la cadena privada va batre un nou rècord d'audiència amb 6,1 milions d'espectadors i un 27,5% de quota de pantalla, tot i la forta competència que tenien al capdavant amb Ana Obregón i Anne Igartiburu a TVE