YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Toñi Moreno aclareix qui és el pare de la seva filla Lola

La presentadora andalusa no ha dubtat a abordar aquesta qüestió amb els seus seguidors

Toñi Moreno passejant amb la seva filla Lola pel carrer
Toñi Moreno parla del pare de la seva filla Lola  | GTRES

Sense cap mena de dubte, Toñi Moreno travessa una de les etapes més emocionants de la seva vida personal. I és que, després d'haver lluitat molt per aconseguir-ho, aquest 2020 ha complert el seu somni de ser mare. Així, ara la seva vida gira al voltant de la seva petita, Lola.

La presentadora ha tingut la seva filla estant soltera i amb 46 anys, un fet que ha cridat poderosament l'atenció i ha generat una infinitat de preguntes entre els seus seguidors. Ara, però, la presentadora ha agafat tothom per sorpresa revelant la gran bomba que tothom esperava: ha explicat qui és el pare de la criatura. 

Toñi Moreno i el pare de Lola

La seva naturalitat i espontaneïtat són dues de les principals qualitats que té la gaditana, i aquestes les ha tornat a demostrar un cop més, realitzant un directe amb els seus seguidors a Instagram. Concretament, ha optat per dur a terme una xerrada amb aquests per, entre altres coses, parlar sense embuts del seu embaràs i el seu rol de mare.

Sobre aquest tema també ha parlat en el seu llibre publicat: 'Ser madre después de los 40. La verdad del cuento'. No obstant això, en aquesta conversa si alguna cosa ha destacat és que Toñi Moreno ha parlat del pare de la seva filla. Així, després de les preguntes dels seus fans, ha estat molt clara: «És per donació, així que Lola és filla d'una mare. Som una família monoparental».

Sobre aquesta qüestió, ha reconegut que algú li va enviar un missatge per dir-li «li has pres a la teva filla la possibilitat de tenir un pare». Així, ha deixat palès que va estar a punt de contestar-li: «i a tu t'ha pres la vida la possibilitat de tenir cervell». Tot i això, ha dit que finalment no li va respondre d'aquesta manera i ha considerat que «estem fent passos molt importants per a acceptar tots els tipus de famílies i la tolerància és el més important».

El dur camí de Toñi Moreno fins a arribar a ser mare

De la mateixa manera, en aquesta xerrada la gaditana no ha dubtat a deixar palès que des de sempre va sentir el desig de ser mare. És més, fins i tot ha revelat que ja va intentar quedar-se embarassada fa anys, tot i que no ho va aconseguir.

De fet, ha manifestat: «Amb 35 ho vaig intentar, però no ho vaig aconseguir. Fins i tot em vaig inventar un programa a Cuatro que es deia 'El sentido de la vida'. Però com que no em quedava, el vaig aparcar i ho he reprès amb 45. Però sempre em posava un límit: ho intento tantes vegades i, si no, no passa res perquè seré igualment feliç sense ser mare».

En aquest sentit, Toñi Moreno ha confessat que hi ha una enorme pressió sobre la dona perquè tingui fills. Així ha exposat que «la pressió social i la pressió que nosaltres mateixes ens posem no ajuden». Per això, ha reconegut que a ella la va ajudar «pensar que si no em quedava embarassada no passava res».

Toñi Moreno com a mare

En aquesta xerrada que ha mantingut amb els seus seguidors a Instagram, la gaditana també ha parlat de com és com progenitora. En aquest sentit, no ha dubtat a reconèixer que «des que ha nascut Lola tinc por de tot».

Tot i això, ha afirmat, de la mateixa manera, que «no obstant això, amb la por no es va enlloc. Quan sents la necessitat de fer alguna cosa i t'ho marca el cor, cal fer-ho 'És igual el que opinin els altres!'».

D'aquesta manera, s'ha sincerat amb els seus seguidors Toñi Moreno, que afronta el 2021 amb felicitat amb la seva filla, amb qui s'ha traslladat a viure a Sevilla. I és que el fet que ja no treballi en Telecinco i sí a Canal Sur l'han dut al fet de realitzar aquesta mudança.


Comentaris

envia el comentari