YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Hernández amplia la família amb algú que els seguidors de 'Sálvame' coneixen

El col·laborador està molt orgullós d'haver adoptat una gossa que havia estat abandonada

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández ha mostrat la seva millor cara | Telecinco

Tot i que Kiko Hernández sempre es mostra distant, el mític col·laborador de 'Sálvame' ha sorprès a tothom amb una insòlita decisió que ha encongit el cor de tot el món. La passada setmana, abans de finalitzar l'any, el programa de les tardes de Telecinco va presentar Nicoletta, un galgo que va protagonitzar la secció de 'Perro qué bien' en què s'intenta trobar noves famílies a animals que han estat abandonats. 

Segons el SEPRONA, un 40% dels animals que són abandonats formen part d'antics grups de caça, que els abandonen quan consideren que no són vàlids per caçar. Aquest és el cas de Nicoletta, un galgo de color blanc que va ser trobada amb un altre grup de gossos lligats amb una cadena i unes brides que els segellaven la boca perquè no molestessin als veïns.

La història va commoure a Kiko Hernández i avui ens hem assabentat que finalment va adoptar la gossa. Així ho ha explicat a 'Sálvame', afirmant que és un membre més de la família. No és la primera vegada que un col·laborador es deixa enamorar per les mascotes que visiten el programa. Recordem que 'Sálvame' va regalar a Chelo García Cortés a Maguie, la gosseta que conviu amb la catalana i amb la seva dona Marta.

Kiko Hernández ha estat durant tot el programa acompanyat de Nicoletta, presumint d'ella davant els seus companys i fins i tot, convidant-la a seure al seu costat, compartint el sofà de plató en el qual s'acostuma a asseure el col·laborador cada tarda que treballa als platós de Telecinco.


Jorge Javier Vázquez amant dels galgos

Aquest galgo no ha estat el primer que ha passat pel plató de 'Sálvame'. El presentador titular del programa, Jorge Javier Vázquez, compta ja amb quatre galgos que ha anat acollint al llarg dels anys. Amb ells comparteix moments i fotografies que després publica a les seves xarxes socials.

A més, el presentador juntament amb Sandra Barneda, han protagonitzat diferents campanyes d'adopció convidant a la gent a adoptar a aquests afectuosos animals. El presentador gaudeix amb aquesta secció en la qual intenten donar una nova vida a animals que actualment es troben en centres d'adopció i santuaris.

Els espectadors del programa mostren sempre la seva solidaritat i pràcticament cada setmana els animals que apareixen en pantalla, acaben sent acollits pels seguidors de 'Sálvame'. D'aquesta manera, Kiko Hernández compartirà la seva gran casa amb les seves dues filles i amb aquesta gossa que se suma a la família. Una casa que va estar de moda i va aparèixer fins i tot en les revistes, un aparador públic que li va jugar en contra i que va fer fins i tot que es presentés gent a la porta de casa seva, fet que finalment va denunciar.  

Aquests problemes finalment van acabar i es va fer justícia per al col·laborador, que va poder acabar amb el calvari a què el va sotmetre un seguidor molt problemàtic. No és l'únic col·laborador que ha viscut situacions tan compromeses i que han hagut de denunciar-les públicament i davant la justícia.


Comentaris

envia el comentari