Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

Anabel Pantoja causa furor en un nou vídeo viral practicant 'Ballet fit'

La neboda de la 'tonadillera' s'ha animat a provar aquesta nova disciplina de ball

Malgrat que el clan Pantoja es troba travessant un dels seus pitjors moments familiars, Anabel Pantoja sembla anar per lliure i, mentre la resta dels integrants del clan intenten passar desapercebuts, ella no dubta a compartir diversos instants a través de les xarxes socials.

La neboda de la 'tonadillera' no ha tingut cap inconvenient a confessar que s'està iniciant en una nova disciplina totalment desconeguda a Espanya: el 'ballet fit'. Després de les seves classes de 'zumba' en plena quarantena, sembla que la col·laboradora li ha agafat el gust a la dansa i no dubta a provar coses noves.

Sembla que, i segons ha indicat la cosina de Kiko Rivera, aquesta nova modalitat ajuda a millorar l'elasticitat i la flexibilitat, a més d'afavorir a l'equilibri i ajudar a obtenir un cos 'fitness'. I és que tal com indica el seu nom, es basa en un ballet combinat amb elements propis del 'fitness'.

Orgullosa de la seva nova i saludable afició, Anabel Pantoja no ha dubtat a compartir un dels seus entrenaments a través del seu compte d'Instagram: «Us juro, que mai vaig pensar cremar i moure'm tant amb això @balletfit_es juntament amb @atacadas (Gloria), sembla senzill i gens dur, però proveu-ho... Les meves cares ho diuen tot».

Com si es tractés d'una 'influencer fitness', la col·laboradora no dubtava a publicar diversos vídeos en què se la veia practicant aquest esport. A més de rebre diversos comentaris positius, Anabel Pantoja també ha hagut de fer front a les crítiques dels seus seguidors. I és que han estat molts els que li han retret no fer exercici físic amb mascareta, després de l'augment en el nombre de morts i contagiats per Covid-19.

Uns vídeos que van marcar tendència en quarantena

La veritat és que cada vegada són més les empreses del sector esportiu que compten amb Anabel Pantoja per promocionar classes o roba esportiva. La neboda d'Isabel Pantoja, que sempre havia estat criticada pel seu aspecte físic, ha aconseguit convertir-se en tot un referent a Instagram.

El motiu no és altre que la gran difusió que han tingut els seus vídeos a la passada quarantena. En ells, es veia una Anabel totalment desinhibida, amb ganes de passar-s'ho bé i sobretot de fer gaudir a tots els seus seguidors. Ha estat tal la repercussió que fins i tot va arribar a realitzar diversos directes on feia classes de ball, i fins i tot animava a ballar a tota aquesta gent que mai havia practicat esport en la seva vida. Sens dubte, una mostra de superació i d'optimisme amb què s'ha sentit identificada molta gent.

Un esquinç que li ha impedit moure's durant setmanes

Sembla que tot i no estar recuperada del tot, Anabel Pantoja no pot evitar dedicar temps a fer exercici. Fa tan sols un parell de mesos, la neboda de la 'tonadillera' patia un greu esquinç al peroné després de practicar surf, un dels esports favorits de la seva parella.

Durant setmanes, la jove va estar en repòs absolut sense poder realitzar cap mena d'exercici i sense poder assistir al seu lloc com a col·laboradora a 'Sálvame'. Un succés que li ha costat diverses crítiques per part dels seus companys de treball, els qui van arribar a assegurar que la 'influencer' no treballava a 'Sálvame' per no veure's embolicada en el conflicte entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera.

Ara, i a poc a poc, sembla que Anabel ja comença a trobar-se cada vegada més forta. Una cosa que sens dubte hem pogut comprar a les seves xarxes socials, on no ha dubtat a publicar els petits avenços que ha anat experimentant en els últims dies.