Una càmera en un plató de Telecinco

Una cara de Telecinco, amb problemes de salut: «Podria no ser mare»

Bea Retamal, guanyadora de 'GH17', podria acabar passant pel quiròfan

Bea Retamal, exconcursant i guanyadora de 'GH 17', no està passant pel seu millor moment. Tot i haver-la vist perfectament fa uns mesos en el 'reality' 'Solos' al costat de Dani G, el cas és que la seva salut ha flaquejat.

La vida d'una famosa com Bea Retamal moltes vegades difereix del que apreciem en les xarxes socials, i ella és un clar exemple. Encara que sempre intenta mostrar la cara més amable de la vida en els seus perfils socials, tot ha canviat en les últimes hores.

A través del seu racó virtual de Mtmad, Retamal s'ha obert en canal per explicar-li una cosa molt important als seus milers de seguidors. El cas és que pateix un problema de salut que podria tenir serioses conseqüències per a ella, així com per a la seva parella en Dani.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Avui hauria d'estar fent les maletes, preparant els meus 'looks'...». Així començava parlant Bea a l'avanç del seu nou vídeo al canal de 'Mediaset' que protagonitza. Els seus fans pensaven que la publicació en qüestió anava a tractar sobre un nou viatge amb el seu xicot, però res més lluny de la realitat.

Bea Retamal revela el diagnòstic que mai voldria escoltar

«Fa uns dies vaig començar amb un mal d'ovaris que jo creia que era normal», assegurava parlant de la seva menstruació. La història és que d'una visita rutinària al metge va acabar en diferents proves i un diagnòstic preocupant. La guanyadora de 'Gran Hermano 17' possiblement haurà de passar pel quiròfan.

«Vaig anar a urgències i em van diagnosticar, suposadament, infecció d'orina amb inflamació de la bufeta. Va ser sense fer-me proves ni res més que anàlisis de sang i d'orina. Em van enviar una medicació que no valia per a res», ha revelat, sofrint un problema més greu de l'esperat.

«L'endemà, casualment, tenia cita amb la meva ginecòloga, em va fer proves i em va dir el que hi havia. Tinc les trompes (de Fal·lopi) inflamades, i em van dir que el dolor no marxaria ni en uns dies ni en un mes. Fins i tot hi ha dones que no els hi marxa mai», prosseguia el seu relat.

Bea Retamal ha explicat amb angoixa com es va prendre la resposta del seu metge. «Aquí va venir el drama, perquè la resposta de la doctora va ser que, si m'operaven, em dificultaria l'opció de ser mare i a mi em dona alguna cosa. Em cau la vida», confessava.

L'exconcursant de 'Solos' confessava amb una veu tremolosa que aquest «és un problema greu. Encara no ho canalitzo molt bé», ha dit trencada de dolor al vídeo pujat fa unes hores al seu canal de Mtmad.

Bea Retamal sent el màxim suport de la seva parella

El seu xicot, Dani García, sempre ha mostrat el seu màxim suport a Retamal i ha estat al costat d'ella per gravar aquest vídeo tan complicat. «No passa res, perquè et prendràs unes pastilles meravelloses que t'han receptat. Et posaràs bé i farem el viatge per celebrar-ho», ha donat suport al jove la seva noia en el seu dia més difícil.

«L'opció que no puguis ser mare no existeix», li ha respost amb tota la força del món. Després de conèixer-se en el 'reality' 'Solos', la seva relació va anar progressant al llarg dels dies. Encara que ella tenia parella quan va entrar al programa, finalment va deixar aquesta relació pel noi dels seus somnis.

Veurem si, amb una mica de sort, la parella d'enamorats pot casar-se i tenir fills, malgrat aquests revessos mèdics. Així ho van desitjar en el seu viatge a Mèxic, escasses setmanes després de començar a sortir junts de forma oficial.