Ana Milán, visiblement dolguda a 'Masterchef Celebrity'

Ana Milán, de nou soltera: trenca la seva relació amb Luis

La creadora de 'By Ana Milán' està centrada en la seva carrera professional després de la ruptura

Ana Milán torna a estar soltera. Sí, perquè ha posat punt final a la seva relació amb Luis, un periodista de 44 anys amb qui estava sortint des de feia més d'un any.

Encara que sol ser molt reservada respecte a la seva vida amorosa, la veritat és que Ana no va poder mantenir en secret la seva última relació. I és que la parella va ser capturada pels fotògrafs de la premsa del cor en nombroses ocasions.

Junts van passar una pandèmia i també van gaudir d'unes romàntiques vacances a Cadis. No obstant això, quan ha passat un any des d'aquell idíl·lic estiu, l'alacantina ha confirmat a la revista 'Semana' que torna a estar soltera i sense compromís.

Empresari, periodista i pare de dos fills: Luis, l'exparella d'Ana Milán

El passat gener de 2020, els paparazzis van enxampar a Milán i a la seva llavors desconeguda parella passejant pels carrers de Madrid. Les fotografies van deslligar tots els rumors i van posar a tota la premsa del cor a investigar sobre aquell home misteriós i atractiu.

En el seu moment, la revista 'Diez Minutos' va publicar que es tractava d'un metge, encara que mesos després 'Semana' rectificava la informació en exclusiva en revelar el seu veritable ofici.

Després d'aprofundir en la seva vida privada, la publicació va descobrir que s'havia graduat en periodisme. No obstant això, aparentment sembla que no exerceix la professió.

Segons afirmaven, Luis està des de fa anys bolcat a l'empresa familiar, que es dedica al lloguer de maquinària i equip per a la construcció i enginyeria civil. A més, és pare de dos fills.

Ana Milán posa punt final a la seva relació amb Luis

Encara que l'actriu mai va arribar a parlar davant els mitjans de la seva parella, tampoc es va esforçar per mantenir-lo en secret. Durant la primera quarantena decretada per la pandèmia del coronavirus, l'alacantina deixava entreveure en els seus famosos directes que estava molt ben acompanyada.

I no només pel seu fill Marc, de 14 anys, sinó per una altra persona especial que l'ajudava a suportar l'aïllament. Cal recordar que l'exconcursant de 'Masterchef Celebrity 4' es va convertir en tot un estel d'Instagram en aprofitar la tancada per entretenir els seus seguidors amb anècdotes divertides i surrealistes.

Fins i tot ja a l'agost, els paparazzis també van fotografiar a l'actriu al costat de Luis gaudint d'unes agradables vacances a Cadis. Tots dos es van submergir en les aigües que banyen la platja de Sancti Petri i van proclamar el seu amor als quatre vents.

«Acaba un dia increïble. Un dia que vull guardar per sempre, com una Polaroid, com a patrimoni de vida. Quin lloc tan increïble aquest Cadis i aquest hotel, i quina sort compartir-ho tot amb ell», va compartir ella a les seves xarxes socials trencant el seu hermetisme.

«Sort la meva», contestava ell en una publicació que ja ha estat esborrada del perfil d'Instagram d'Ana Milán.

Ana Milán, centrada en el treball després de la seva última ruptura

La icònica actriu de 'Física o Química' està plenament bolcada en la seva carrera artística. Encara que ella mai li tanca les portes a l'amor, ara està immersa en molts projectes professionals que li roben gran part del seu temps.

Està a punt d'estrenar l'anhelat retorn de 'Camera Café' i en plena promoció de la pel·lícula 'Donde caben dos'. Per no parlar de l'èxit recent que ha collit després de l'estrena de la seva mini-sèrie 'By Ana Milán', que està en plena producció de la seva segona temporada.

En plenes vacances d'estiu, l'alacantina ha reconegut a la revista 'Semana' que té molts compromisos laborals sobre la taula i només podrà agafar-se uns pocs dies de descans.

Precisament, aprofitant un d'ells, Ana Milán ha causat furor a xarxes socials amb un posat en 'topless' digne d'emmarcar.