Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Paz Padilla i Rocío Carrasco

Paz Padilla guanya la batalla i 'es carrega' a Rocío Carrasco a 'Sálvame'

Rocío Carrasco ha canviat el dia de la seva secció per no coincidir amb Paz Padilla al plató

L'últim enfrontament de 'Sálvame' té com a protagonista Paz Padilla. Pel que sembla, la presentadora no té bona relació amb Rocío Carrasco. Això va provocar que la filla de la Jurado optés per avançar la seva secció al programa per no coincidir amb ella.

El motiu de l'enfrontament es remunta a fa unes setmanes. Durant l'emissió de la docusèrie de Rociíto, la humorista gaditana es va mostrar molt crítica amb ella, decantant-se per Rocío Flores, i això la va molestar molt.

Aquesta setmana l'ex d'Antonio David Flores ja va advertir que tenien «una conversa pendent». No obstant això, sembla complicat que arribin a una entesa. Sobretot després dels últims comentaris de la presentadora.

Paz Padilla es va mostrar disposada a parlar amb ella. «Si necessita parlar amb mi, jo encantada», assenyala la presentadora. Insisteix que «l'únic que m'agradaria és que fos feliç, que trobés pau i reconduís la seva vida».

Li desitja «que fos feliç. Ella i la seva filla». Aquestes al·lusions a Rocío Flores no van ser ben rebudes per part de Carrasco, que ho va veure com una mena de traïció.

De moment, Paz s'ha mantingut al seu lloc i Rociíto ha hagut d'avançar el seu espai a 'Sálvame'. Aquesta setmana ho ha fet per sorpresa, sense que el programa i la productora ho haguessin anunciat de manera oficial.

Paz Padilla, molt incòmoda per a la col·laboradora

La filla de Rocío Jurado va admetre que es troba «molt còmoda» a l'espai vespertí de Telecinco. En aquest temps ha coincidit amb Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera, que han estat dos dels seus grans suports. Amb ells s'ha sentit molt més segura i acompanyada. Però no pot dir el mateix de Paz Padilla, molt més crítica en els seus arguments.

El canvi de dia a la secció 'Hable con ellas' també suposarà un bon experiment per a 'Sálvame'. Fins ara, els dimecres el programa no tenia prou audiència. S'havien registrat uns percentatges de públic molt baixos.

S'espera revertir la situació amb aquest avançament. A més, des de la direcció han fet un esforç econòmic important per tenir Rociíto al programa. Pel que sembla, té un sou bastant elevat.

La parella de Fidel Albiac estaria cobrant per programa uns 2.500 euros. Això per una participació mínima, de només una hora un dia a la setmana. Res a veure amb el que poden rebre els col·laboradors de l'espai.

El sou de Kiko Hernández, Gema López, María Patiño i Gustavo González sol rondar entre els 500 i 1500 euros per dia. Aquesta diferència considerable en el sou podria generar enveges i moltes molèsties entre els membres de 'Sálvame'.

S'espera molt més de la nova col·laboradora. Ara mateix es dedica a analitzar les crítiques dels espectadors i en ocasions també es defensa dels atacs dels seus familiars. Entre ells Amador Mohedano, que fa poc va parlar del distanciament amb la seva neboda.

En qualsevol cas, ella ha intentat mantenir-lo lluny. Més d'una vegada l'ha amenaçat amb treure a la llum uns escrits de la seva mare. La intenció és que durant l'emissió de la segona temporada de la seva docusèrie hi hagi novetats.

No es descarta que a la tardor reveli alguns secrets que Jurado guardava en un diari personal. Així doncs, podrien quedar al descobert moltes persones, entre elles el seu germà.

Aquesta setmana, Rociíto va recordar a Amador que la seva mare no el necessitava per a triomfar ni per a aconseguir protagonisme. Fins i tot va deixar anar que la cupletista ja no el volia com a representant. Només el mantenia perquè era el seu germà.

Això ha provocat la indignació Mohedano, que promet guerra per als pròxims dies.