Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Víctor Sandoval, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Raquel Bollo i altres

'Sálvame' es queda en silenci: «S'està fent mal a ella mateixa. S'està enterrant»

Paz Padilla aconsella Ana Obregón, sumida en el dolor, un any després de la mort del seu fill Álex

Paz Padilla va patir el dolor en les seves carns després de la pèrdua del seu marit Antonio, fa un any escàs. Igual que ella, Ana Obregón també deia adeu al seu fill als 27 anys a causa d'un càncer. Aquest dimecres, l'estrella de 'Sálvame' ha valorat les últimes paraules de l'actriu en una exclusiva que ha ofert a la revista 'Hola'.

La mare d'Álex Lequio va explicar que el seu fill estava escrivint un llibre que no va poder acabar. Per això, la madrilenya va confessar que serà ella qui acabarà la publicació que el seu fill va començar.

«Ja no tinc por de morir-me, és més, si em moro demà, estaré feliç. L'ésser humà no és lliure perquè viu amb por. A mi no em pot passar ja res més», sentenciava Anna.

«Així que soc lliure, he conegut la veritable llibertat. M'he adonat que he de buscar raons per viure, perquè no visc, no tinc il·lusions, així de clar. L'únic que em fa il·lusió és ajudar els altres i l'única manera és a través de la fundació d'Aless», ha revelat.

Paz Padilla: «Em fa molta tristesa que li costi tant avançar»

Aquest dimecres, 'Sálvame' va recollir les declaracions de la presentadora i les van comentar posteriorment. «Em fa molt de mal el seu dolor, em fa molta tristesa que li costi tant avançar. T'enviem molt d'amor», va afirmar Paz Padilla, confessant al seu torn que «jo parlo molt amb ella».

Amb tot, Paz va fer una profunda reflexió sobre les paraules de la seva amiga i companya d'ofici. «Saps què passa? Que et passes tot el temps amb el perquè. Per què a mi, per què ell, per què ara».

«I quan et quedes amb el perquè no avances, amb la ment tancada d'aquest pensament en el qual tornes a l'angoixa i a no entendre les coses», va assegurar en directe.

«És que no hi ha explicació, no hi ha per què, no hi ha resposta. L'única manera d'avançar i acceptar és no fent-te més preguntes, i jo li ho dic a ella. No sé si ha llegit el meu llibre, però ha llegit tant com jo i hem tingut converses profundes i li costa avançar», ha prosseguit.

Paz Padilla envia un missatge esperançador a Ana Obregón

Paz Padilla comprèn quin és aquest dolor que porta dins la biòloga després de perdre al seu fill. «Fa mal, però no preguntis més perquè no hi ha respostes. No n'hi ha. Cal intentar recordar amb amor. Que faci la fundació i que pensi en ell i li digui t'estimo 80 milions de vegades. Però és que s'està fent mal a ella mateixa. S'està enterrant», va afirmar.

Després d'aquest primer 'speech', Padilla també es va posar en el lloc de la família d'Ana Obregón: «Això que no ens n'adonem... Arrossega a tota la família. Ens queda molt poc aquí. La vida passa molt ràpidament».

«Quan vaig començar aquí la meva filla tenia 12 anys i ja s'ha independitzat, jo em moro de pena. Et penses que no em llevo i dic 'per què no està Antonio amb mi'? Però això no m'afavoreix. Això t'enterra en vida».

La bona de Paz va intentar per tots els mitjans enviar-li tota la força possible. Tot i haver patit la mort del seu marit, la presentadora sap el difícil que ha de ser patir la mort d'un fill.

«Aquest matí escoltava a Luis Gutiérrez Rojas, un psiquiatre que deia que la vida és com un vaixell al mar. Has de portar el timó. Has d'aprendre les onades que et dona la vida».

«A vegades et venen onades molt grosses, però has d'agafar el vaixell i manejar-lo. No puc anar a la deriva, perquè si vaig a la deriva, moriré contra un penya-segat. És molt dur perdre la vida de les persones que estimes, però has de pensar en tu», ha acabat.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]