Sandra Barneda en un plató de Telecinco

Ningú s'ho explica: La parella de Telecinco que tornen a estar junts

Lucía i Manuel s'han reconciliat a 'La última tentación'

Els seguidors de Telecinco estan impacients per l'emissió de la seqüela internacional de 'La isla de las tentaciones'.

Mediaset ha fet un pas més enllà per a revolucionar la petita pantalla amb un reality format per antics participants de les tres edicions del programa de supervivència. Una bomba televisiva que ha fet que als fidels seguidors del format gairebé els agafi un infart.

L'anhelat remake s'ha gravat aquest estiu sota la batuta de Sandra Barneda i repetint escenari. Els concursants han tornat a viatjar fins a la República Dominicana per a posar a prova les seves relacions i tornar a viure una gran experiència única.

Tot el que se sap de 'La última tentación': data d'estrena i parelles confirmades

L'estrena del nou format està programada per a aquesta tardor, previsiblement per a mitjans del mes de setembre.

De moment es coneixen molt pocs detalls sobre la nova mecànica del concurs. La productora ha intentat mantenir l'hermetisme sobre aquesta bomba televisiva, però les filtracions i els rumors li han complicat la feina.

De fet, l'objectiu inicial era mantenir en l'anonimat la identitat dels concursants. Una missió que es va frustrar per complet després que a alguns d'ells se'ls fotografiés a l'aeroport posant rumb al Carib.

Les imatges van córrer com la pólvora per les xarxes socials, i a la cadena no li va quedar més remei que confirmar els noms de les parelles que han participat al reality.

Destaca la presència de Fani i Christofer, Lucía i Isaac Torres, Lester i Patri, Maika amb la seva nova parella, Alejandro Bernados, i Andrea Gasca, també amb parella nova.

També hi han acudit altres concursants icònics en qualitat de temptadors. Tot i que encara no s'ha confirmat qui són, s'espera la presència de Gonzalo Montoya, Pablo, Stefany, Marina i Jesús, entre d'altres.

Les filtracions i rumors tornen a posar en escac el nou reality de Telecinco

Malgrat els intents de la cadena per a mantenir el format allunyat dels espòilers, les xarxes socials ja han fet de les seves.

No han parat de fer-se filtracions i sembla que serà impossible mantenir en secret l'esdevenir de les parelles que han participat a l'edició.

L'objectiu de la cadena sempre ha sigut que els espectadors no sàpiguen si els concursants segueixen junts o no per a mantenir l'expectació a cada lliurament.

No obstant això, tampoc és la primera vegada que el format s'ha d'enfrontar a aquesta situació. Les edicions anteriors també han estat plenes d'espòilers que han donat pistes als seguidors un cop finalitzades les gravacions.

En aquesta ocasió, la situació s'ha tornat a repetir amb diversos protagonistes molt esperats. És el cas de Lucía, que sembla haver posat fi a la relació amb Isaac Torres després que s'acabés el programa.

«Donaré el meu criteri respecte als últims esdeveniments de la Lucía i l'Isaac: hi ha molta gent que ara es burla d'ella, criticant-la un cop més. Totes aquestes persones no saben com està ella sentimentalment. És millor esperar abans d'opinar d'una cosa que no saben», deia al seu compte d'Instagram per a confirmar els pitjors presagis sense incomplir el seu contracte de confidencialitat.

La possible ruptura de Lucía i Isaac que obre les portes a l'ex d'aquesta, Manuel

Sense voler entrar en detalls, les paraules de la gaditana semblen confirmar que la seva relació amb 'el Lobo' s'ha acabat.

I el que és encara més curiós: la filtració d'uns vídeos han aixecat els rumors sobre una possible reconciliació de Lucía amb el seu ex, Manuel.

En les últimes hores, els andalusos han presumit de bon rotllo en plena nit gaditana. Les imatges deixen clar que els joves han fet les paus i, qui sap, potser s'han pogut perdonar i reprendre la relació.

«Després de fer-se públiques les fotos i els vídeos, l'Isaac ha deixat de seguir la Lucía a les xarxes socials, i ella fa un parell d'hores que l'ha deixat de seguir a ell», alertava un usuari a les xarxes socials.