Foto de família d'Olga Moreno, David Flores, Rocío Flores i Antonio David Flores

Rocío i David Flores exploten a llàgrima viva en veure Olga Moreno a la final

Rocío i David Flores han celebrat l'arribada d'Olga Moreno a la final de 'Supervivientes'

Olga Moreno ho ha aconseguit. Després de mesos de lluita i resistint en les condicions més adverses, Rocío i David Flores han vist a la dona del seu pare convertir-se en finalista de 'Supervivientes'.

No ha estat fàcil, ja que l'ombra de Rocío Carrasco l'ha acompanyat durant tot el concurs. Per no dir que l'ha marcat per complet, convertint Olga en una de les protagonistes absolutes.

Així, els esforços de Ro Flores no han estat en va. I és que la jove s'ha desviscut per defensar la dissenyadora en tot moment, arribant a enfrontar-se amb diversos col·laboradors.

De fet, fins i tot arribava a vetar Belén Ro o el mateix Jorge Javier Vázquez. A més, el comportament de Moreno durant les últimes setmanes de concurs ha deixat molt a desitjar.

La fam portava a la dona d'Antonio David a robar a una de les seves grans amigues al 'reality', Melyssa Pinto. Una cosa de la qual assegurava sentir-se molt penedida, ja que havien estat les circumstàncies les que l'havien portat a aquest extrem.

Malgrat això, Olga s'ha exalçat com a vencedora del duel contra Tom Brusse, que es convertia en el cinquè semifinalista. I l'audiència ha deixat molt clar que la vol a la final, on es batrà contra Gianmarco Onestini, Melyssa Pinto i Lola.

La celebració de Rocío i David Flores després de veure Olga Moreno convertida en finalista

Tot i que Rocío no va voler assistir al plató per rebre la dissenyadora, va viure el moment amb intensitat des de casa. Allà compartia el seu nerviosisme amb els seus seguidors, i ho feia molt bé acompanyada pel seu germà David i altres familiars.

«Sentiments a flor de pell. Molts nervis i molta molta il·lusió», assenyalava emocionada. «No tenim paraules per agrair-vos a tots i cada un de vosaltres el vostre suport diari, les vostres mostres d'afecte i sobretot el vostre compromís».

Tots assistien amb el cor en un puny al gran moment en què Jorge Javier nomenava Olga com a quarta finalista. I la celebració va ser amb magnificència, segons els diversos vídeos que la jove ha compartit a les seves xarxes socials.

En ells es pot veure els germans Flores abraçant-se i saltant d'allò més emocionats per veure la que consideren la seva mare convertida en finalista del 'reality'. I, tan bon punt va saber que Olga passava a la final, la neta de 'la més gran' no va tardar a fer una crida de cara a la final de divendres.

«Necessitem tot el vostre esforç per salvar-la», demanava als seus seguidors. «Res d'això hauria estat possible sense vosaltres, persones anònimes que dia rere dia us heu involucrat, gent coneguda a les xarxes, clubs de fans. A tots i cadascun de vosaltres, GRÀCIES".

«Olga, tens molta gent que et dona suport, així que ens hi deixarem la pell. T'ho mereixes Olga. I a vosaltres, la meva família, quin orgull tenir-vos», destacava tornant a remarcar una vegada més qui és la seva veritable família.

«Per a mi això a nivell personal és brutal, ens queda l'última empenta, que és la gala final de divendres», tornava a pronunciar-se hores després sense creure-s'ho encara.

La veritat és que els clubs de fans també s'han bolcat completament amb Olga Moreno. «Últim esforç per poder salvar l'Olga. És una supervivent exemplar, ha demostrat ser una lluitadora i una valenta que dia a dia s'ha deixat la pell en cada prova».

«Ha guanyat moltes proves de recompensa, ha estat quatre vegades líder i tres d'elles consecutives. Per un error no se la pot atacar com ho han fet. Tots cometem errors», asseguraven des d'un dels comptes.