Julián Muñoz i Isabel Pantoja en un event quan eren parella

La caiguda de Julián Muñoz: de trair Isabel Pantoja a netejar els lavabos de la presó

Julián Muñoz i Isabel Pantoja van mantenir una relació bastant controvertida que va acabar amb tots dos a la presó

Sembla que fos ahir quan Isabel Pantoja presumia del seu amor per Julián Muñoz. El llavors alcalde de Marbella havia aconseguit curar les seves ferides després de la pèrdua de Paquirri.

Van ser anys de solitud fins que la 'tonadillera' va aconseguir refer la seva vida. Encara que aquesta relació amb 'Cachuli', tal com li deien, no li va portar més que mals de cap.

Els enamorats van confirmar la seva relació el juny de 2003, en plena romeria del Rocío, on van posar junts per primera vegada. La seva mediàtica relació va transcórrer entre l'assetjament de la premsa i feixos de bitllets.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No hi ha dubte que aquesta relació els va portar molts beneficis econòmics. Pantoja va veure incrementar el seu patrimoni amb un luxós apartament a l'exclusiu hotel 'Guadalpín' i una mansió, 'Mi Gitana', que va ser el seu niuet d'amor.

«Quan va iniciar la seva relació amb Muñoz, havia guanyat més diners que entre 1996 i 2002 amb els seus concerts», destaquen sobre la dinerada que va embutxacar-se la mare de Kiko Rivera.

«Ara jo només canto pel meu amor», asseguren que va arribar a dir-li a un empresari que va voler contractar-la. Tots dos es van convertir en els reis de Marbella, tot i que ara poc queda d'aquell home prepotent que va saltar a la fama.

Això sí, ell al·lega una altra cosa. «Isabel Pantoja mai ha estat la dona de la meva vida, va ser només un desig del qual em penedeixo». Avui dia, la cantant mai va arribar a recuperar-se d'aquesta gran traïció que la va acabar arrossegant a la presó.

El declivi de Julián Muñoz: d'alcalde de Marbella al seu infern a la presó

Julián va passar de cambrer a milionari gràcies a Jesús Gil i els seus tripijocs en Malaia, que van quedar retratats en les ja mítiques bosses d'escombraries plenes de diners.

Després de passar anys empresonat, al final, al juny va aconseguir la llibertat condicional. I això va ocórrer pel seu delicat estat de salut: una pluripatologia greu i incurable.

Muñoz pateix, entre altres coses, una cardiopatia, hipertensió, diabetis i una afecció oftàlmica. L'exalcalde no ho ha passat gens bé, i és que ha passat gairebé més temps a l'hospital que entre reixes. De fet, ha sumat un rècord de 29 ingressos hospitalaris en els seus dos últims anys de penal.

Avui es compleixen quinze anys des que l'exalcalde trepitgés per primera vegada la presó. Un escàndol que es va convertir en una autèntica bomba per a la premsa del cor. Sobretot, perquè Isabel Pantoja es va veure involucrada en el cas Malaia, la trama de corrupció municipal més gran destapada a Espanya.

Una trama per la qual a Julián Muñoz li caurien 20 anys de presó, encara que aquesta no seria la seva única condemna. També va ser imputat per «suborn, malversació de cabals públics i prevaricació relacionada amb la barra lliure de llicències il·legals atorgades a canvi de milionàries comissions».

Per la seva banda, la cantant va ser condemnada a dos anys per blanqueig de diners. Una de les pitjors etapes en la vida de Pantoja i que gairebé acaben amb ella.

Malgrat que Julián ja no suporta que ni tan sols se li esmenti el nom de la seva ex, sí que s'ha pronunciat sobre l'escàndol protagonitzat per Kiko Rivera i la seva mare.

«Crec que cada un a la vida ha de carregar amb la seva motxilla», assenyalava sobre la situació que travessa l'artista. «Jo no sé si té problemes econòmics o no els té i més és que, si els té, no m'interessa ni m'importa», al·legava.

A més, ell assegurava no saber res sobre els tripijocs que s'han dut a terme a Cantora. «Jo no he entrat mai en els secrets i els moviments de Cantora».

«Ja fa 20 anys i sincerament tant me fa. Respecte a tothom, si Kiko està reclamant el seu, em sembla honest, però no ha d'arribar a aquests enfrontaments. T'ho diu l'experiència de la vida», concloïa.