Rocío Carrasco, al plató de Telecinco, el dia que es va emetre l'últim episodi de la seva docusèrie

Rocío Carrasco s'estavella amb el seu paper de defensora de l'audiència a 'Sálvame'

Rocío Carrasco ha generat molta expectació amb el seu fitxatge per 'Sálvame' i la seva nova secció

Rocío Carrasco arribava a 'Sálvame' amb moltes ganes d'oferir un canvi en el programa i posar a prova als col·laboradors. En la seva secció de 'Hable con ella', Carrasco actua com a defensora de l'audiència i dona a provar la seva pròpia medicina als seus companys.

Així, mostra les opinions que els espectadors tenen sobre cada un d'ells, moltes bones i altres no tant. Sembla, però, que la cadena ha apostat massa per ella, esperant que la seva intervenció suposi una autèntica bomba.

Però, lamentablement, i tal com ha assenyalat Jesús Mariñas, pot ser que hagi resultat contraproduent. El tertulià opinava de forma oberta sobre el nou fitxatge de la filla de 'la més gran'. Una opinió no ha deixat ningú indiferent.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«El seu ovacionat desembarcament com a gran estrella de 'Sálvame' no donarà el resultat imaginat», sentenciava. I és que «en comptes de concentrar atenció, aplaudiments, curiositat, seguiment i goig, només va generar desil·lusió i tristesa».

«Resulta penós, depriment i aclaparador veure tot l'il·lusionat transformat en res. D'allò més angoixant i sembla que irremeiable», afegia sobre el futur televisiu que li espera a Rociíto.

«Malpensen que la Carrasco, en la llunyana època adorada i aclamada Rociíto, no sortirà indemne», declarava. «N'hi ha il·lusos que segueixen confiats creient que la secció generaria molta audiència resultant reeixida, cosa que ara sembla improbable».

I sembla que Mariñas no s'ha equivocat en les seves insinuacions, ja que 'Mediaset' ja ha començat a moure fitxa. Una cosa que fa sospitar sobre el fracàs de Rociíto com a defensora de l'audiència.

El declivi de Rocío Carrasco com a col·laboradora a 'Sálvame'

Així, la cadena canviava el dia de l'emissió de dimecres a dimarts. Un canvi que no s'havia comunicat i que arribava de manera inesperada. Ni la productora encarregada de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ni 'Sálvame' anunciaven de manera oficial que anessin a fer-ho.

Van ser els col·laboradors del 'Fresh' els quals revelaven que havien coincidit de manera inesperada amb la filla de 'la més gran'. Molts la van veure a la sala de maquillatge, i a punt va estar de creuar-se amb Rocío Flores pels passadissos.

Així, van evitar en l'últim moment una topada entre mare i filla, a les que separaven escassos metres. Però, a què es devia aquest canvi de plans? Doncs, sembla que el motiu principal és perquè aquest dimecres se celebrava a Telecinco la primera part de la gran final de 'Supervivientes 2021'.

Un fet que suposaria l'arribada dels finalistes, entre els quals es troba Olga Moreno, de manera que també s'esperaria la presència de Ro Flores a plató. Per tant, podria tractar-se d'una jugada d'última hora per part de Rociíto per evitar aquest mal tràngol.

Ella deixava molt clar que a la dona d'Antonio David no volia veure-la ni en pintura. Encara que també es pot pensar que el motiu que ha propiciat el canvi es degui al fet que Jorge Javier o Carlota Corredera siguin els presentadors de dimarts.

No hi ha dubte que amb ells són amb els quals es troba més còmoda i segura. «He vingut al programa per escoltar, que és una cosa molt important que amb mi no s'ha fet en molt de temps», assenyalava durant el seu primer programa.

«Estic contenta per tenir ganes de venir. Feia molt temps que no tenia ganes», afegia. Tot just 35 dies després de la docu-sèrie, Rociíto s'ha presentat com una dona renovada.

Tot i que l'èxit de la seva secció no ha estat l'esperat, ella es mostra feliç per haver pogut reprendre el seu treball en televisió, i així ho mostra. No obstant això, també ha tingut topades amb alguns col·laboradors com Kiko Matamoros o Gema López.