Rocío Carrasco, al plató de Telecinco, el dia que es va emetre l'últim episodi de la seva docusèrie

Publiquen el generós sou de Rocío Carrasco a 'Sálvame'

Gràcies a la seva presència a 'Sálvame', Rocío Carrasco gairebé duplica el sou dels seus companys

El fitxatge de Rocío Carrasco a 'Sálvame' ha revolucionat tot Telecinco. Després de l'èxit de la seva sèrie-documental i a l'espera de la segona temporada, ningú s'esperava aquest pas endavant de la filla de Rocío Jurado.

En ple enrenou mediàtic, la mare de Rocío Flores no va dubtar a acceptar una cadira a 'Sálvame'. El programa on el seu exmarit treballava fins fa uns mesos. Un espai que, a més, va contribuir al linxament públic a què va ser sotmesa durant gairebé 20 anys.

Potser per aquesta raó, la decisió ha estat plena de polèmica. Telecinco i 'La Fábrica de la Tele' han estat durament criticades per aquest moviment, mentre que Rocío Carrasco ha perdut el suport de gran part dels seus defensors.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No només s'ha qüestionat la tasca que exerceix, sinó l'elevat sou que percebria per cada aparició a 'Sálvame'. Una quantitat que ha sortit ara a la llum i que ha suposat un gran escàndol dins i fora de la cadena.

El generós sou que rep Rocío Carrasco per cada aparició a 'Sálvame'

Des de fa unes setmanes, l'exdona d'Antonio David s'ha convertit en l'estrella de la seva pròpia secció dins de Sálvame: 'Hable con ella'. Un espai on s'ha ficat a la pell de la 'Defensora de la Audiencia'.

Es tracta d'una tasca que en el passat han exercit altres cares conegudes de Telecinco, com és el cas de Maria Teresa Campos o Kiko Matamoros. La seva missió no és altra que donar pas a les trucades gravades dels espectadors donant la seva opinió sobre els tertulians i les polèmiques que es generen en el format.

No obstant això, el 'caché' de Rocío Carrasco ha provocat que cobri un bon pessic extra a diferència dels seus predecessors. Malgrat que el paper exercit dins de la secció es manté intacte, la veritat és que la diferència de salari amb els seus companys és abismal. Una situació que podria originar un cisma a Telecinco a causa del greuge comparatiu.

Els 12.000 euros de Rocío Carrasco a 'Sálvame' que Telecinco no amortitza

Segons ha publicat el diari 'La Razón', Rociíto estaria cobrant ni més ni menys que 12.000 euros mensuals per presentar la seva secció. D'aquesta manera, l'import per cada programa rondaria entre els 2.500 i 3.000 euros diaris.

Una quantitat de diners molt generosa que gairebé dobla el sou a tots els col·laboradors del format. Cal recordar que el salari de Kiko Hernández i Kiko Matamoros ronda els 1.400 euros per programa, mentre que el de María Patiño i Belén Esteban se situa en els 1.100 cadascuna.

Així doncs, els pitjors pagats en el format serien Lydia Lozano (950), Gustavo González (700) i Rafa Mora (600). Però més enllà de la gran tempesta que s'acosta després de sortir a la llum aquesta desorbitada diferència, el problema més gros de Telecinco és que el fitxatge no està donant bons resultats.

La gran aposta no està sortint com s'esperava. Per això, la cadena no està sent capaç d'amortitzar la secció de Rocío Carrasco.

«Crèiem que tindríem pics d'audiència i esperàvem que els dies en què Rocío estigués en plató es reflectissin en les xifres. No està sent així i això preocupa», comenten fonts properes al format, segons recull la revista 'Semana'.

De fet, des dels despatxos de Telecinco ja estan buscant alternatives per fer un gir a la secció i aconseguir millors dades d'audiència. El primer pas va ser canviar la col·laboració de la filla de la Jurado als dimarts. Una modificació que, però, tampoc va donar els seus fruits.

La seva segona intervenció en el format tan sols va obtenir un 16,9% de quota de pantalla, mentre que un dia abans sense la seva presència van aconseguir arribar a un 17,6%.