Rufián i Negre cara a cara a 'Todo es Mentira'

Rufián, cara a cara amb Javier Negre per les acusacions als professors de Sant Andreu de la Barca

El diputat també ha revolucionat el Congrés dels Diputats aquest mateix matí

Després que Gabriel Rufián revoluciones el Congrés dels Diputats aquest mateix matí  assegurat «la gent està fins als bemolls de tots nosaltres —dels polítics—», a l'hora de sobretaula ho ha tornat a fer, però aquesta vegada en directe al programa 'Todo es Mentira'  de Cuatro.

Poques hores després d'haver-se desfogat al Congrés, Rufián ha tornat a exposar les seves idees al programa presentat per Risto Mejide. Però més enllà d'això, el presentador ha aprofitat per a reunir dos vells adversaris. Mejide ha convidat a Rufián a seure a una taula des d'on tenien preparada una connexió amb directe amb el periodista del diari 'El Mundo', Javier Negre, a qui Risto també ha repassat per mentir sobre la visita a Romeva.

Risto també ha ajustat comptes amb Negre

Aprofitant el moment, però, i després d'ajustar comptes amb en Risto, han aprofitat per posar Negre i Rufián en pantalla partida perquè els dos es veiessin les cares. En els últims dies, el polític i el periodista s'han dit moltes coses per Twitter i avui s'han vist cara a cara.

Risto, amb la picardia que el caracteritza, els ha preguntat si es volien saludar, un fet al qual els dos han assentit. En especial, Negre ha volgut entrar per totes i ha preguntat a Rufián per la fotografia amb Otegi i pel sou de diputat, entre d'altres. Arran d'això el polític ha etzibat: «Fem un tracte, jo et responc a les teves preguntes i tu em respons a una», una resposta que ha deixat atònit a Negre.

Rufián i Negre cara a cara a 'Todo es Mentira'
Rufián i Negre cara a cara a 'Todo es Mentira' | Cuatro

 

Així Rufián ha començat a respondre «em sembla curiós que es parli tant d'Otegi. Bildu és la segona força política municipal d'Euskadi. Per què no molesta tant quan el  rei es fa fotografies amb un sàtrapa? O  Rajoy amb Obiang». Rufián també ha volgut respondre sobre el seu sou abans de fer la pregunta: «Demano perdó per cobrar el mateix que els 350 diputats del Congrés».

Quan li ha tocat el  torn Rufián ha deixat anar al periodista: «Quan demanaràs perdó per senyalar als vuit professos de Sant Andreu de la Barca, la causa dels quals està arxivada?». «Haurà de demanar perdó el fiscal, que és qui va fer l'escrit» ha respost Negre, traient-se les culpes després d'haver publicat les cares dels mestres anònims, que recordem cap jutge havia imputat, al diari 'El Mundo'. Un Negre que s'ha mostrat a la defensiva i que no ha demanat perdó, però que ha quedat desemmascarat davant tota l'audiència.

També et pot interessar...