Mila Ximénez pateix un atac d'ansietat i necessita ser assistida pel servei mèdic

L'esbroncada de Mila Ximénez a 'GH VIP' que ha fet recordar el seu històric topless

La baralla a 'GH VIP' entre la col·laboradora i Hugo Castejón provoca el record de Rodríguez Menéndez

Mila Ximénez és una de les concursants de 'GH VIP' més mediàtiques a causa del seu caràcter i les seves constants polèmiques. La col·laboradora de 'Sálvame' és coneguda per ser una persona que no es talla mai.

Hugo Castejón ataca sense límits

L'exdona de Manolo Santana ha entrat en un programa on la convivència pot arribar a provocar greus discussions, com la que va patir amb Hugo Castejón. Tots dos concursants s'odien, no se suporten i així ho han manifestat publicament. En una de les seves baralles, Castejón li va recriminar un fet que va desencadenar en una enorme esbroncada.

La col·laboradora va demanar als seus companys que la nominessin
La col·laboradora desolada en recordar el seu passat amb Rodríguez Menéndez | TELECINCO

 

Tot va començar quan Mila es va encarar amb Hugo i aquest li va contestar «És com si jo et dic a tu per què no has parlat de Rodríguez Menéndez», a partir d'aquí, la col·laboradora va esclatar, ja que aquest tema l'ha intentat evitar sempre.  Mila Ximénez en el passat va tenir una relació amb aquest home, de la qual no se sent gens orgullosa.

Brutal baralla dialèctica entre Mila Ximénez i Rodríguez Menéndez

L'any 2010 Rodríguez Menéndez, quan estava pròfug de la justícia, acusat d'estafa a Hisenda i de delicte contra la intimitat, va concedir una entrevista a 'Sálvame Deluxe' parlant sobre els seus dies al costat de Mila, a la qual va anomenar "prostituta", "drogoaddicta" i "lladre". Mila en escoltar aquestes desafortunades paraules, entre crits i llàgrimes li va dir "fill de puta", i el va acusar de ser "una merda" i tenir "un micropenis".

  

  

A causa de la insinuació d'Hugo Castejón, que ja s'ha guanyat tota la mania de la casa VIP, la xarxa ha esclatat i ha recordat la relació de Mila amb Rodríguez Menéndez, mostrant unes imatges de  fa aproximadament 20 anys, quan la parella va ser fotografiada a la platja, on Mila va protagonitzar un topless històric.

També et pot interessar..