Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Fernández presentando 'La ruleta de la suerte' en Antena 3.

'La Ruleta de la suerte' dona el seu millor premi en directe

El programa trenca un dels mites més sonats per segona vegada en aquest any
Jorge Fernández a 'La Ruleta de la suerte'
'La Ruleta de la suerte' dona el seu millor premi en directe | Antena 3

'La ruleta de la suerte' ha trencat un dels seus falsos mites per segon cop aquesta temporada. Jorge Fernández ha pogut entregar, mesos després, el premi més gros i destacat del programa, el desitjat cotxe que tots al qual tots els concursants aspiren quan participen en el concurs.

En moltes ocasions, els mateixos seguidors del programa d'Antena 3 han posat en dubte que el cotxe realment sigui un premi del programa, ja que són molt poques les ocasions en què el concursant s'emporta el gran premi. 

Aquesta setmana, una jove ha aconseguit trencar la mala ratxa i emportar-se, per segon cop aquest any, el cotxe. La concursant va culminar un programa gairebé perfecte. Teresa va superar amb èxit gairebé totes les proves del programa i va arribar al panell final molt motivada. 

Jorge Fernández, com és habitual, va demanar a la concursant que descobrís 3 sinònims en la pantalla gran de la prova final. Entre les lletres proposades pel programa i les sol·licitades per ella, una de les paraules va quedar totalment al descobert: 'Fallo', el que va fer que, de seguida, Teresa tragués les altres dues en només tres segons. 'Error' i 'Equivocación' eren els sinònims que completaven el panell.

'La ruleta de la suerte' desmunta un dels seus falsos mites

El presentador, com és habitual, es va disposar a comunicar a la jove quin era el seu premi. «No són mil, no són dos mil, és una miqueta més. Més de tres mil, i de quatre mil... i de cinc mil», va dir el presentador, generant una gran il·lusió en la jove. «Vuit mil, que tampoc! És el cotxe! El cotxe!», va anunciar Jorge Fernández mentre la jove feia salts d'alegria. «Estic supercontenta, no m'ho crec», va assegurar la Teresa, que es va endur 2.080 euros més a banda del cotxe.

«Qui diu que mai donem el cotxe? Doncs avui l'hem donat!», va assegurar Jorge Fernánez a Twitter, callant els crítics amb el programa i desmuntant un dels mites  més estesos de 'La ruleta de la suerte'. Així mateix, des del compte oficial de 'La Ruleta de la Sort' asseguraven que és el segon cotxe que donen aquest any.