Una de les millors amigues de Letícia explica tota la veritat de la Zarzuela

Es destapen noves informacions sobre la carta de l'emèrit

La reina Letícia en un acte oficial, amb la mascareta posada
Una amiga íntima de Letícia explica la realitat sobre la carta de Joan Carles | Catalunya Diari

Com tothom sap, la Casa Reial no està passant pel seu millor moment. Els reis estan molt preocupats per la situació actual que viu la monarquia espanyola.

Els constants escàndols del rei emèrit han provocat un autèntic cisma a la Casa Reial. La reina Letícia està especialment preocupada per tot el que s'està especulant. Després de l'abandonament de l'emèrit d'Espanya, s'han generat molts dubtes sobre el futur dels actuals reis.

La carta que va enviar Joan Carles a Felip passarà a la història. No obstant això, ara hi ha molts dubtes sobre l'escrit del monarca. La periodista Esther Jaén, que precisament és amiga íntima de la reina Letícia, ha insinuat clarament que no hi ha res de Joan Carles a la carta enviada al seu fill.

«Desitjo manifestar-te la meva més absoluta disponibilitat per contribuir a facilitar l'exercici de les teves funcions. El meu llegat, i la meva pròpia dignitat com a persona, així m'ho exigeixen. Et comunico la meva meditada decisió de traslladar-me, a hores d'ara, fora d'Espanya», començava dient la ja famosa carta de l'emèrit.

Segons l'amiga de Letícia, no és veritat la part on el monarca li diu al seu fill «amb amor i afecte», ja que estarien enfrontats després de les últimes decisions.

Tota la realitat sobre la carta de Joan Carles

L'esmentada periodista ha explicat a 'Espejo Público' que «aquesta sortida no ha estat tan de bon grat, ni tan meditat ni tan voluntari per part del rei emèrit... Ha costat el seu que medités».

Possiblement la periodista tingui informació amb algunes de les qüestions que es tracten a la Zarzuela. Esther Jaén és una de les amigues periodistes de Letícia, la qual recordem que abans de ser reina va treballar en el món de la comunicació, arribant fins i tot a presentar algun telenotícies en TVE  .

La periodista es troba actualment treballant en el programa de Susanna Griso, 'Espejo Público'. Jaén ha acabat la seva intervenció confirmant que els reis no variaran la seva agenda tot i la fugida de l'emèrit i continuaran amb el seu viatge de vacances previst per als pròxims dies a Palma.


Comentaris

envia el comentari