Pedro Sánchez y Begoña Gómez posando para la prensa

La foto de Begoña Gómez, dona de Pedro Sánchez, en biquini que sorprèn

La 'primera dama' ha passat uns dies a Almeria

Mentre que  Pedro Sánchez compareixia davant la premsa, la seva dona, Begoña Gómez, no dubtava a refrescar-se en les aigües de Mojácar. La 'primera dama' i els seus fills han gaudit d'uns dies de descans a la localitat d'Almeria, tot i la gran presència de paparazzi.

La dona de Pedro Sánchez reapareix així en els mitjans, després d'haver donat positiu en Covid-19. Després de diverses setmanes en quarantena, Begoña Gómez no ha dubtat a desplaçar-se a la casa d'Almeria per relaxar-se i donar la benvinguda al mes d'agost.

La dona del president ha estat fotografiada de ple a la platja, banyant-se i lluint biquini. A més, entre bany i bany, la 'primera dama' ha tingut temps per anar a comprar, escortada pels guàrdies de seguretat de la Moncloa i amb la mascareta posada, igual que les seves filles.

De moment, Pedro Sánchez encara no ha trepitjat Mojácar. De fet, avui mateix feia una compareixença per parlar sobre la fugida del rei emèrit Joan Carles d'Espanya i explicar els detalls del fons de recuperació postcovid acordat en l'últim Consell Europeu, gràcies a la qual el nostre país rebrà 140.000 milions d'euros.

Carregant energia pel nou repte professional

Sens dubte, aquesta petita escapada aconseguirà que Begoña torni a la  feina amb més força que mai. Fa uns dies sortia a la llum que la 'primera dama' exerciria com a coordinadora del curs 'Transformació Social Competitiva: Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com a estratègia' a la Universitat Complutense.

A l'espera que Pedro Sánchez s'agafi unes vacances després de mesos al capdavant de la gestió de la crisi per la pandèmia, encara no s'ha confirmat si el president del govern, acompanyat de la seva dona, visitarà els reis Felip VI i Letícia a Marivent d'aquí a uns dies, com sí que ha passat en estius anteriors.