Belén Esteban se salta la petició de la seva filla i publica la foto que no volia

La filla de Belén Esteban ha fet 21 anys

Andrea Janeiro i Belén Esteban en la seva d'aniversari pels 18 anys
Andrea Janeiro ha cumplido 21 años | España Diario

Andrea Janeiro ja s'ha allunyat definitivament del sobrenom 'Andreíta' que li va posar la seva mare i com se la coneixia als mitjans. La jove acaba de fer 21 anys i cada cop deixa més lluny aquella etapa de la seva vida on havia de ser protegida per Belén Esteban per evitar que la seva cara sortís als mitjans i es parlés d'ella.

Tot i això, la jove encara desperta l'interès dels mitjans després que ella mateixa demanés respecte per la seva intimitat i privadesa. La premsa s'ha assabentat del seu aniversari, de nou, gràcies a una foto que la seva mare ha publicat a les seves xarxes socials.

La jove sempre ha decidit mantenir-se al marge del debat televisiu, arribant fins i tot a enviar un comunicat al programa de la seva mare per desvincular-se del tot de la pantalla petita i demanant que la deixessin viure en l'anonimat. Va néixer envoltada de càmeres i malgrat que ara ja no és assetjada per la premsa, els mitjans de comunicació no perden detall de la seva vida, és per això que les xarxes socials no van trigar a cremar després que Belén Esteban pugés una foto amb ella.

Però sembla que aquest gest de la seva mare podria passar factura. Andrea va demanar prèviament a Belén Esteban que no publiqués cap foto d'ella durant l'aniversari, i la seva mare, escoltant la petició de la seva filla, només va publicar una imatge del pastís després que Andrea bufés les espelmes, la pista que necessitaven els mitjans per lligar caps. 

De moment es desconeix quina ha estat la celebració exacta de la filla de Belén Esteban, però tal com estan les coses actualment amb l'epidèmia de Covid-19, el més probable és que Andrea Janeiro hagi decidit prescindir d'una celebració gaire gran —com sí que va ser la seva festa d'aniversari quan va fer 18 anys— i hagi bufat les seves espelmes amb els familiars i amics més propers.

Tot i això, alguns mitjans i també detractors de la de Paracuellos estan buscant qualsevol pista que indiqui que haguessin celebrat una festa més gran, un fet fins i tot denunciable en la situació actual i que podria arribar a portar molts problemes a Belén Esteban i la seva filla. 


Comentaris

envia el comentari