Iker Casillas i Sara Carbonero

Asseguren que Iker Casillas i Sara Carbonero s'han separat

Els rumors prenen força i des que la parella va tornar de Porto podrien estar vivint en diferents domicilis


Els rumors de crisi matrimonial persegueixen a una de les parelles més envejades del panorama futbolístic i televisiu. És possible que el porter Iker Casillas i la periodista Sara Carbonero hagin decidit seguir camins diferents. 

Si pensem en Casillas i Carbonero, és inevitable no recordar l'escena que van protagonitzar durant a la Copa Mundial de la FIFA 2010 en què el futbolista va robar-li un petó en ple directe. Ara bé, ja han passat deu anys, i la relació podria haver-se refredat.

Quan el matrimoni va tornar de Porto i Iker va decidir posar fi a la carrera futbolística, els rumors van prendre força i va ser Casillas qui, a la revista 'Semana', va afirmar que en els últims anys les coses no havien anat bé: «No he estat amb Sara tot el que hauria d'haver estat».

És més, Iker va aprofitar l'ocasió per recordar el seu infart i el càncer de Sara Carbonero, assegurant que aquests problemes de salut han afectat directament la seva relació. «Fa un any que ens va canviar la vida, i ara cal afrontar-ho i gaudir del que tenim. Amb la situació que hem viscut, en les últimes setmanes potser no he estat molt amb Sara i per això es creen rumors», va destacar el porter. Des de llavors els rumors no paren de crèixer i molta gent assegura que la parella ja no comparteix casa. 

Iker Casillas es compra un pis valorat en tres milions d'euros

'Cotilleo' ha revelat que Iker Casillas i Sara Carbonero ja no viuen junts. De fet, María Patiño assegura que han iniciat «una nova vida en diferents domicilis», i que «el porter s'està decorant un espectacular pis que s'ha comprat a l'exclusiu carrer Pintor Rosales de Madrid, valorat en tres milions d'euros», mentre que Sara està arreglant-se una casa en la prestigiosa urbanització madrilenya, La Finca.

Per si no n'hi hagués prou, a 'Socialité' consideren que les xarxes socials dels madrilenys demostren que no estan passant pel seu millor moment, ja que des de fa un any, el 3 de febrer de 2020, no han tornat a publicar cap fotografia junts. De fet, l'última fotografia que va publicar Sara amb Iker va ser el 7 de maig de 2019. 

El porter fa saltar totes les alarmes

Iker Casillas ha fet saltar totes les alarmes amb un missatge que ha compartit al seu compte d'Instagram, en què sembla que està molt penedit. «He deixat de plorar i de fer-me el fort per si et converteixes en hivern. Buscarem una excusa per veure'ns. Envia'm un missatge i digues-me on puc recollir-te. Et prometo que no em posaré nerviós, i no parlaré sobre aquesta vida tan injusta. Tornarem a omplir aquest buit, fingiré que no has marxat, que vas aprendre a perdonar les conseqüències derivades d'haver estat el meu accident preferit. Mai t'oblidaré», paraules que va escriure Iker Casillas al seu compte d'Instagram i que ens fan pensar que és una forma de disculpar-se amb Sara Carbonero.  Ara bé, cap de les dues celebritats s'ha pronunciat al respecte, haurem d'esperar a demà 3 de febrer, dia en què la periodista compleix 37 anys. Hi haurà felicitacions?