Lolita Flores fent-se una selfie amb la mascareta a l'interior d'un cotxe

Creixen els rumors sobre el mal estat de salut de Lolita Flores

La cantant ha publicat un enigmàtic i reflexiu missatge al seu compte d'Instragram

Aquest 2020 no ha estat gens fàcil per a Lolita Flores. La cantant va encarar la recta final de l'any amb un important problema de salut i la preocupació afegida per la pandèmia del Coronavirus, una crisi que ha mantingut a la cantant en suspens i molt reflexiva durant aquests últims mesos. A finals del mes de novembre, Lolita Flores ens va deixar a tots en xoc després de ser ingressada a l'hospital en patir una arrítmia al mig de l'escenari.

L'actriu es trobava realitzant una funció teatral a l'Auditori i Palau de Congressos Infanta Elena d'Águilas (Múrcia), interpretant el seu paper a l'obra 'La fuerza del cariño', quan es va veure obligada a demanar assistència mèdica provocant un gran nerviosisme en el públic. No havien passat cinc minuts des de l'inici de la funció, però la germana de Rosario Flores es va començar a trobar malament i va haver de suspendre l'obra immediatament per ser traslladada a l'hospital.

«Feia molt temps que no descansava, vaig sortir a l'escenari i em va començar a entrar moltíssim fred. Vaig sentir formigueig als dits, a hiperventilar i em vaig començar a espantar», va rememorar fa uns dies quan va anar al plató de 'Sábado Deluxe' a sincerar-se.

El problema de cor que va patir Lolita Flores a causa de l'estrès i esgotament

Després de rebre assistència mèdica i romandre hospitalitzada, Lolita Flores va voler agrair el suport dels seus seguidors i explicar amb més detall a què es va deure el seu problema de salut. Segons va confessar l'artista, l'estrès i l'esgotament podrien haver estat els principals causants del problema de cor que va acabar amb el seu ingrés hospitalari.

«Una no té 20 anys, i de vegades tanta feina passa factura. L'únic que he de fer és estar a casa meva una setmana per agafar forces i una altra vegada a la batalla. Soc una guerrera», assegurava la filla de Lola Flores a les seves xarxes socials, on es manté molt activa.

Precisament, per aquesta raó, Lolita Flores ha mostrat la seva intenció de fer canvis importants en la seva vida, tant en l'apartat professional com en el sentimental.

«M'agradaria no viatjar tant, no fer tantes maletes, no patir tant, no pensar tant en els altres. Tinc ganes de tenir una parella fixa. Fa sis anys que estic sola, de vegades estic sola a casa i ploro, m'entra tristesa. Si he tingut un dia molt dolent, no tinc amb qui compartir-ho, soc sensible i ploranera de naturalesa», va sentenciar a 'Sábado Deluxe'.

Aquestes paraules van generar preocupació en els seguidors de l'artista, ja que són conscients que no travessa el seu millor moment, i la solitud i la tristesa han inundat a Flores, que viu un autèntic malson per culpa de la pandèmia.

L'enigmàtic i preocupant missatge de Lolita Flores a les xarxes socials

La crisi del Coronavirus ha fet molt efecte en Lolita Flores, que ha confessat haver viscut un autèntic calvari durant el confinament i estar desbordada actualment davant la tercera onada de la pandèmia. De fet, l'última publicació de la filla de Lola Flores a Instagram ha preocupat molt als seus seguidors per una frase que ha utilitzat i ha revifat els rumors sobre el mal estat de salut de l'actriu. «El temps que em quedi el vull lliure», diu el text.

L'artista ha compartit una extensa i desconcertant reflexió en el seu compte d'Instagram, on en anteriors ocasions ja ha publicat altres missatges misteriosos que han preocupat els seus. «Bones matinades absent el meu cap en ordre, tractant de ser fidel al que sento, en un laberint de passions, el toc de queda, l'avorriment, l'edat que no perdona i jo guerrera, contra obstacle salt contra la barrera, la pujo, aquí estic sense trampa i sense cartó, aquí vaig lluitant amb la mascareta amb el virus, refugiar-me en la meva casa a les deu, acabem amb aquest malson. El temps que em quedi, el vull lliure, Bona nit. Bon dia», ha escrit l'artista.