Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del cartell publicitari de TV3 a la seu de la televisió pública

Ruth Jiménez: «M'he hagut de reinventar a mi mateixa després de passar moments molt difícils»

La periodista s'ha sincerat sobre la seva vida sentimental i professional

 

Ruth Jiménez ha hagut de reinventar-se després de l’adéu del programa que presentava cada tarda a TV3, ‘Tarda oberta’, i de l’adéu de Risto Mejide, amb qui va tenir el seu fill. Gràcies al periodista i professor Santiago Tejedor, la seva parella actual, s'ha refet sentimentalment.

Conjuntament amb ell ha escrit un llibre terapèutic titulat ‘Tornar a començar’, una lectura que Jiménez assegura que ha ajudat molts lectors a passar moments complicats: «Ens va impactar molt una noia que ens va venir a dir que li havien detectat un càncer de mama i que la lectura del llibre l'havia ajudat».

La seva superació personal

«Estem constantment tornant a començar. Quan ens aixequem, amb una parella...»  explica ella.  I va continuar sincerant-se sobre les seves emocions i la superació personal que ha dut a terme durant els darrers anys: «Transites per zones doloroses i fosques, però després és un néixer una altra vegada, il·lusionar-se, somiar... És tan màgic el moment dels nous començaments», diu la presentadora.

La Ruth ha tornat a començar, i no només per refer la seva vida després de trencar la relació amb el pare del seu fill, sinó també després de perdre la feina  com a coopresentadora del programa ‘Tarda Oberta’ juntament amb Vador Lladó.

 

Precisament aquesta setmana es va retrobar amb el Vador Lladó a ‘Los infiltrados de GOL’. El presentador de Mataró va reconèixer que quan els hi van dir que el programa s'acabava, es va tancar als camerinos a plorar.

«Jo no ho vaig saber mai», confessa Ruth Jiménez. Novament va obrir les seves emocions, referint-se a Lladó com «una de les relacions més intenses que ha tingut». «Les coses tenen un final. Però hi ha coses que no pots ni preveure», reconeix la presentadora.

 

Santiago Tejedor explica que ell «va ser testimoni de la seva fortalesa en perdre la feina, mai va plorar. Fins i tot al principi, quan els resultats no eren positius. Sempre tornava amb un somriure a casa»

«Jo no descarto tornar a presentar un programa a TV3 amb el Vador»,  va expressar Ruth com un desig final, «tothom ha de tornar a començar, com jo»