Ruth Lorenzo assegura voler representar Espanya a Eurovisió 2020

RTVE ha anunciat que enguany, la selecció del representant d'Espanya a Eurovisió es farà internament

A la cantant Ruth Lorenzo li agradaria tornar a Eurovisió | Catalunya Diari

Des que sortís a la llum que el representant per Espanya a Eurovisió 2020 serà escollit per selecció interna per RTVE i no mitjançant ‘Operación Triunfo’, les especulacions sobre els possibles candidats no han tardat a arribar. RTVE ha explicat que enguany s’apostarà per un cantant amb una trajectòria dilatada com a músic, tal com es va fer en anys anteriors amb la candidatura de Pastora Soler el 2012, El Sueño de Morfeo el 2013, i amb Edurne el 2015.

 

Així doncs, un cop coneguda la notícia, els possibles noms de cantants han començat a aparèixer a les quinieles d’Eurovisió, i un nom que sona amb força ha estat el de Ruth Lorenzo, que ja va representar el nostre país a Eurovisió i que sempre ha manifestat el seu desig de tornar-hi. Tant és així que els seus fans han començat a fer salivera imaginant-se a la cantant com a pròxima representant d’Espanya i fins i tot van convertir en trending tòpic el hashtag #RuthLorenzoEurovisión2020.

 

Actuació de Ruth Lorenzo representant Espanya a Eurovisió 2014
Actuació de Ruth Lorenzo representant Espanya a Eurovisió 2014 | TVE

 

Ruth es mostra molt il·lusionada davant la possibilitat de tornar a Eurovisió

En arribar a oïdes de la cantant l'onada de suport a una possible candidatura seva, Ruth va voler fer un directe a Instagram per agrair als seus fans tot el suport: «No sé qui va tenir la genial idea de fer un trending tòpic. De sobte he vist el meu telèfon ple de missatges. Haig de donar-vos les gràcies. No pel fet del trending tòpic, que és fantàstic, sinó per omplir-me d'imatges increïbles, d'actuacions, tuits descrivint el meu treball... i m'ha emocionat llegir-vos. Que tingueu aquesta percepció del meu treball... El món de la música és difícil i més sent una artista independent. Sou els millors del món», ha expressat emocionada la cantant.

 

Ruth Lorenzo s'ha mostrat molt agraïda amb els seus seguidors
Ruth Lorenzo va saltar a la fama com a participant del 'Factor X' britànic  | CatalunyaDiari.cat

 

Ruth va confirmar el seu desig de poder representar Espanya en el pròxim Festival que se celebrarà a Rotterdam el 16 de maig: «No sé com acabarà. Sé que hi ha més companys damunt de la taula i és una súper oportunitat, gaudir-ho i viure una experiència nova. I aprendre», va reconèixer.

 

Tot i la seva il·lusió, Lorenzo ha explicat que té un «súper tema» preparat per a l'ocasió si finalment fos l'afortunada de representar Espanya, i ha assegurat amb l'alegria que la caracteritza, que si finalment és l'escollida, s'hi deixarà la pell: «Si tornés a Eurovisió, intentaria donar el millor de mi i donar la millor qualitat i deixar-me el cor i obrir-me en canal»

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari