Imatge de la princesa Elionor.

Surten a la llum les sorprenents notes de la princesa Elionor

El rendiment d'Elionor ha donat els seus fruits i es veu reflectit a les seves notes

La princesa Elionor  ha acabat per fi el seu curs al prestigiós internat de Gal·les, l'UWC Atlantic College.

Per això, ha tornat a Espanya per poder gaudir d'unes merescudes vacances amb els seus pares i la seva germana Sofia.

L'última vegada que vam poder veure Elionor amb la seva família va ser dissabte passat. Durant setmanes s'ha especulat molt sobre com seria el retrobament de la família. Finalment, de manera inesperada, va ser en un acte cultural.

Com ja hem vist altres vegades, la Família Reial intenta que tot sigui normal. Per això, van decidir anar als Teatros del Canal per veure l'obra De Sheherazade, dirigida per María Pagés i El Arbi El Harti.

La princesa Elionor i la seva família
Elionor va anar al teatre amb la seva família. | Europa Press
 

Les sorprenents notes d'Elionor

Un altre tema del qual no s'ha parat d'especular durant les últimes hores ha estat sobre les notes d'Elionor. Ja que la futura reina està estudiant en un prestigiós internat, s'espera que el seu rendiment sigui excel·lent.

Almenys és el que han intentat els reis. Per això Elionor no ha fet acte de presència ni en l'entrega dels Premis Princesa d'Astúries ni a Palma, amb el seu pare. Ha estat centrada durant tot el curs per poder treure les millors notes possibles.

I com bé destaca ¡Hola!, Elionor s'ha esforçat al màxim i ha aprofitat els gairebé deu mesos que ha estat estudiant a Gal·les. Tot ho ha aconseguit ella sola i s'ha adaptat amb èxit a aquest sistema educatiu on tots els alumnes tenen unes qualificacions espectaculars. Encara que tingui uns companys de 10, Elionor s'ha mantingut amb magnificència, sent una alumna que treu unes notes extraordinàries.

No hi havia cap mena de dubte sobre l'alt rendiment que té Elionor, ja que cada any sorprèn amb les notes tan bones que en treu.

L'esperada aparició d'Elionor i Sofia

Des de les vacances de Setmana Santa que no havíem vist ni Elionor ni la seva germana. Com dèiem, totes dues han estat centrades en els seus estudis. També ho ha fet Sofia, que s'ha acabat el tercer curs d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) al col·legi Santa María de los Rosales de Madrid.

La família reial d'Espanya
Elionor i Sofia estan centrades en els estudis. | Casa Reial
 

Després d'aquests mesos, finalment les vam poder veure juntes sortint dels Teatros del Canal. I com ja va sent comú a les seves aparicions, les comparacions entre totes dues s'han fet notar.

Això és perquè Sofia, tot i ser més petita, és molt més alta que Elionor. És evident que Elionor ha heretat l'alçada de la seva mare, un fet que l'acomplexa molt.

Els complexos d'Elionor i Letícia

Tant la mare com la filla comparteixen un aspecte visiblement notori. Totes dues sempre intenten semblar molt més altes del que realment són, sobretot quan han de posar al costat del rei.

Per això mateix, Letícia sempre té una manera de vestir particular que la fa semblar més alta del que és. I això mateix vam poder veure dissabte passat amb Elionor, que va decidir portar unes sabates de taló XL, que li van permetre guanyar uns quants centímetres de més.

Imatge de la Família Reial sortint del teatre.
Tant Elionor com Letícia comparteixen el mateix complex. | Europa Press
 

Letícia, per contra, va decidir donar tot el protagonisme a la seva filla Elionor i va portar unes sandàlies completament planes. Segons sembla, tant la mare com la filla tenen aquest complex molt marcat, i per aquesta raó intenten acomodar la seva vestimenta per sentir-se més esveltes i segures.

De tota manera, tota la família està feliç per estar reunida de nou i volen aprofitar al màxim aquests mesos de vacances abans que Elionor torni a Gal·les per reprendre el segon curs.

▶️ Destapan qué pasó realmente en la pelea pública entre las reinas Letizia y Sofía en Mallorca