Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Camilo Blanes mirant cap a un costat

Salten totes les alarmes en veure les últimes imatges sobre el fill de Camilo Sesto

Camilo Blanes ha penjat les imatges que confirmen com es troba actualment

Camilo Blanes torna a despertar la preocupació de tothom després de les imatges que ha mostrat a través de les xarxes socials. La informació l'ha destapat el programa 'Socialité', després de setmanes sense tenir notícies del fill de Camilo Sesto. De fet, l'última cosa que en vam saber ja era força alarmant.

Després de més de 50 dies ingressat a l'hospital per una forta pneumònia provocada a causa d'un accident amb bicicleta, Camilín s'estava recuperant a casa seva.

Aquell episodi va deixar tothom estupefacte, ja que es tractava de la punta d'un iceberg que acumulava suposades addiccions i malbaratament de diners. Tal com va explicar la seva mateixa mare, Lourdes Ornelas, la vida dissoluta de Camilo ja era insostenible.

Alcohol, festes interminables amb amics que s'aprofiten de la seva riquesa i deixadesa són una constant a la seva vida. Lourdes fins i tot amenaçava de demanar una ordre d'allunyament a aquestes amistats, ja que les considerava «males influències» per al jove.

Fotomuntatge de les cares de Lourdes Ornelas i el seu fill Camilo Blanes
Camilo Blanes té molt amoïnat al seu entorn, especialment a Lourdes Ornelas | CatalunyaDiari

Aquest escàndol saltava pels aires amb aquest accident del qual semblava que Camilo s'estava recuperant durant les darreres setmanes. Però allò que acabem de veure confirma que aquesta recuperació no seria certa.

Camilo Blanes en un estat dubtós en la seva darrera aparició pública

Tal com han explicat a 'Socialité', les imatges que Blanes ha pujat al seu Instagram tornen a ser motiu de preocupació. Se'l veu caminant pel carrer, intentant parlar en anglès i dient paraulotes.

Vocalitza malament i diu frases sense sentit com a «Jo només intento portar el quart cel a la terra. Alliberar tothom del càstig, pel bé de tots». Tot amb un moviment nerviós de càmera, vestit amb una gorra i amb una rara expressió a la cara.

Fa uns dies, assegurava que «m'estic centrant en la meva recuperació i estar bé». No obstant això, sembla que alguna cosa ha tornat a torçar-se en la seva vida, arran dels desvaris que protagonitza: «Tinc els coneixements dels segles així que persuadiré el meu intent».

La família de Camilo, desesperada davant la situació

La mare i la xicota de Camilo estan «desesperades perquè no saben exactament què fer», segons explicava Marisa Martín Blázquez a 'Viva la vida'.

Quan les van avisar del lamentable estat en què es trobava el jove, «dubtaven de si anar-hi o no perquè temien que muntés més escàndol» en veure-les. Per tant, a 'Socialité' tenen clar que Camilo Blanes necessita ajuda urgentment.

Així ho transmetia María Patiño sense embuts. «Estem parlant d'una persona que arrossega addiccions des de fa anys. És un problema més profund que necessita ajuda d'algú que l'ajudi a desintoxicar-se», opinava

Captura de Camilo Blanes en una de les seves stories d'Instagram
Camilo Blanes ha alertat a tothom amb les seves últimes imatges i missatges | Instagram

Segons ella, «he tingut accés a imatges d'aquesta mena i molt pitjors des que Camilo va sortir de l'hospital. La seva mare està al corrent de tota aquesta història».

El fill de Camilo Sesto viu en unes condicions «que no creuríeu»

Malgrat els episodis en què Camilo es mostra pel carrer en un estat força dubtós, el seu entorn està especialment preocupat per la vida que porta a casa seva. Actualment viu en un xalet a Torrelodones, part de l'herència que li va deixar el seu pare.

Fins allà sovint va Lourdes Ornelas a recollir el correu i el panorama que es troba és desolador. Així ho explica Patiño: «Si et pogués descriure l'interior de la casa, et dic que no ho creuríeu».

Ho confirma també una font del seu entorn que assegura que «segueix amb els seus mals hàbits. Quan està bé, està bé, però quan està malament, se n'oblida tot, i l'endemà no sap què ha passat».

Respecte a casa seva, aquesta mateixa font assegura que «mai es treu les escombraries, és millor viure sota un pont que en una casa així. És més com un magatzem que com una casa». María ho va resumir amb un «dono fe».