Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores en un plató de televisió

Salten totes les alarmes: on és Antonio David Flores i el seu estat crític

Antonio David està en parador desconegut des que va deixar plantada la seva xicota

Antonio David Flores torna a ser el personatge més buscat del moment després de la seva darrera polèmica sentimental. I és que la seva parella, Marta Riesco el deixava en directe i a través de la televisió.

El suposat motiu és que Antonio David l'havia abandonat a última hora i es va negar a acudir a la festa d'aniversari que Marta tenia organitzada. Per a ella, era el dia més important de la seva vida, ja que presentaria oficialment el pare de Rocío Flores com la seva parella oficial.

A última hora, ell es desmarcava, li deia a Marta que no anava i que tornava a Màlaga, ja que havia de cuidar els seus fills. I Marta el deixava minuts abans de la festa i des d'un plató de Telecinco.

Que Marta Riesco està sobreactuant com mai i que ha trobat l'excusa perfecta per deixar-ho i començar la seva carrera mediàtica en solitari sembla força clar. No obstant això, l'important de la situació és on està Antonio David després d'aquesta ruptura sonada i precipitada? Què s'amaga darrere seu?

La festa a la qual no va acudir Antonio David

L'encara marit d'Olga Moreno no va anar a la festa d'aniversari de la seva xicota. Sembla que va haver de marxar a Màlaga, ja que Olga, que acaba de sortir d'una operació estètica, no es trobava bé.

Ella va demanar a Antonio David que es fes càrrec de la filla que tenen en comú, Lola, i de David, el fill d'ell. Antonio David no ho va dubtar i se'n va anar per al domicili familiar, deixant la seva parella «tirada» a la seva limusina rosa.

Després de tot el cap de setmana amb Marta Riesco passejant-se pels platós de Telecinco, a Antonio David no se l'ha vist enlloc. Suposadament segueix a Màlaga, amb els seus fills, i ni s'ha dignat a trucar a la seva ja exparella, Marta.

Marta Riesco enfadada a plató
Marta Riesco, molt decebuda amb Antonio David Flores | Telecinco

Aquesta, dolguda, ha dit de tot en els platós, entre dolguda i ansiosa per començar una nova etapa a la seva vida. Ja té l'atenció mediàtica, una cançó al mercat i ganes de volar per si mateixa. Per part seva, Antonio David, en el moment decisiu en què ha hagut d'escollir entre la seva família i la seva parella, no ha tingut dubtes. Es queda amb la seva família.

Hi haurà reconciliació entre Antonio David i Olga Moreno?

Ara caldrà veure els passos següents d'aquesta història. Marta ha assegurat a El programa d'Ana Rosa que no hi ha reconciliació possible. «M'he aixecat força malament, per a mi és una situació molt difícil. No n'he sabut res així que la ruptura sembla definitiva».

Antonio David guarda silenci absolut. No ha contestat els missatges de Marta, tampoc no s'ha deixat veure i la incògnita és quan sortirà del domicili que comparteix amb Olga Moreno. Ella tampoc no ha sortit de casa aquest dilluns, per la qual cosa seguirien allà, junts i al costat de la Lola i el David, els seus fills. Tornada a la normalitat.

Marta, dolguda, assegura que «no soc l'única que no en sap, la gent del seu entorn, als seus més íntims tampoc els agafa el telèfon. Sé que no està bé psicològicament», ha afirmat la periodista.

Muntatge Olga Moreno, Marta Riesco i Antonio David Flores
El triangle amorós d'Antonio David Flores | Catalunya Diari

Tot i que és el que sembla, Marta afirma que la seva ruptura amb Antonio David «no és una ximpleria de nena petita. Fa molt de temps que aguanto i espero aquest moment. Vull sortir al carrer amb el meu xicot i no s'ha fet per no ferir persones i ja havia arribat el moment».

El dia decisiu per a Marta, Antonio David no ha estat a l'altura. Ara caldrà veure quins passos segueix el malagueny. El que sembla clar és que el conte de fades entre Marta i ell ja és història i que una reconciliació amb Olga sembla molt més possible.