Ainhoa Arteta en el estreno de Prodigios en Madrid, el 13 de febrero del 2020

Salten totes les alarmes per l'estat d'Ainhoa Arteta

Ainhoa Arteta està molt centrada en recuperar-se després de la seva sortida de l'hospital

Ainhoa Arteta torna a aparèixer després dels últims esdeveniments i la seva imatge ha fet saltar totes les alarmes.

La cantant està passant per un any especialment complicat i no para de rebre males notícies constantment. Amb tot, una època molt moguda i plena de cops constants.

Després de contagiar-se i superar el coronavirus, les seqüeles que li ha han quedat són dures i condicionen el seu dia a dia. Fa unes setmanes va haver de ser hospitalitzada d'urgència després de patir un infart.

La conseqüència directa d'aquest succés va ser l'amputació de diversos dits que li han deixat greus seqüeles emocionals. Així i tot, els metges van ser capaços d'actuar correctament i frenar la situació.

A més d'un estat delicat de salut, la seva vida personal està embolicada en una gran polèmica que ocupa espai a la premsa rosa. La notícia de la seva separació amb Matías Urrea va ser inesperada i la repercussió que està tenint és sorprenent.

Durant aquests dies, les notícies i informacions relacionades amb l'exparella són tema principal. La majoria han focalitzat que la cantant és una persona complicada i té un caràcter altiu.

Aquesta setmana, un conegut mitjà digital ha publicat la primera foto seva després de tot i ha fet preocupar els espectadors.

Ainhoa Arteta, devastada després dels últims esdeveniments

La notícia de l'ingrés de la soprano a l'hospital per ser sotmesa a una intervenció urgent va activar totes les alarmes.

Després de patir un infart, algunes falanges van tenir unes conseqüències nefastes que van acabar en una amputació múltiple. Des que aquesta informació sortís a la llum, no s'ha tornat a saber res d'ella ni s'ha pronunciat al respecte.

Els rumors apuntaven que la seva intenció era anar-se'n a la seva terra natal després de la separació, però els últims esdeveniments han fet que s'avancés. Després de la seva sortida de l'hospital, s'ha refugiat a casa del seu pare a la localitat de Ispáster, al País Basc.

L'artista ha volgut allunyar-se de tot i recuperar-se en la tranquil·la zona on va créixer i va ser molt feliç durant la seva infància. No obstant això, aquesta tranquil·litat s'ha vist eclipsada per la seva imatge en una revista de la premsa del cor.

El mitjà ha compartit amb els lectors unes imatges d'ella, en el citat poble, i el seu aspecte ha fet saltar totes les alarmes. A més, fonts pròximes asseguren que els familiars més propers estan molt preocupats per la seva complicada situació personal.

La imatge mostra una Ainhoa Arteta amb un semblant notablement trist. Apareix amb una estètica molt poc habitual en ella que evidència els seus problemes i el patiment que sent.

Lluny de pronunciar-se, ha preferit mantenir el silenci i no oferir cap mena de declaració sobre el seu estat de salut. Tampoc ha volgut fer referència a totes les informacions que la situen com a culpable de la separació.

Ha volgut desvincular-se de tot i no formar part dels conflictes mediàtics en què està embolicada. Necessita una recuperació tranquil·la, tant de les conseqüències físiques com de les emocionals que han acabat amb la seva estabilitat.

A través del seu perfil a Instagram, ha volgut llançar un missatge d'agraïment a tots els seus seguidors. El missatge deixa clar el seu estat actual i les ganes que té de tornar als escenaris.

Esperem que la seva recuperació sigui ràpida i que pugui tornar als teatres aviat. No obstant això, la polèmica ruptura sembla que serà un dels temes principals d'aquesta nova temporada televisiva.