Muntatge de fotos al plató de 'Sálvame'

'Sálvame' assumeix l'acomiadament que l'audiència esperava des de feia dies

'Sálvame' pot perdre un dels seus col·laboradors estrella

Sálvame s'ha tornat a veure entre l'espasa i la paret després de l'amenaça que ha llançat un dels col·laboradors més importants. I és que, després de l'enrenou que s'ha generat, el format ha assumit que la sortida del treballador pot estar molt a prop.

Fa uns dies, Kiko Matamoros va anar al Deluxe amb la seva parella, Marta López Álamo, per sotmetre's a un Polideluxe que va deixar al descobert alguns dels detalls del seu imminent casament.

I, encara que ara el col·laborador de Sálvame i la seva promesa estan centrats de ple en els preparatius del seu enllaç, la suposada infidelitat de la model ha enfosquit tot aquest procés.

Per això, l'exrepresentant de famosos no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de jugar-se el seu lloc de treball amb tothom que asseguri que la seva futura dona li ha estat deslleial amb un altre home.

Kiko Matamoros i Marta López
Sálvame coneix alguns detalls del casament de Kiko i Marta | TELECINCO

Sálvame està en dificultats

Sálvame ha aconseguit enfadar a Matamoros. I és que, durant la seva absència, la resta de col·laboradors han dedicat part de l'emissió del programa a debatre sobre la suposada infidelitat de Marta.

Fa uns dies, el tertulià va haver de ser traslladat a l'hospital després de patir en ple directe una inesperada indisposició. Com era d'esperar, la influencer no se'n va separar ni un sol moment.

A més, i després de conèixer la preocupació de la resta de treballadors de Sálvame, la model els va voler tranquil·litzar amb una imatge del seu promès fora de perill: «Nois, tot bé. Gràcies per preocupar-vos».

Imatge de Kiko Matamoros amb Marta López Álamo
Sálvame posa damunt la taula la suposada infidelitat de la model | MEDIASET

Però després del seu retorn a aquest format de La fàbrica de la tele, Kiko es va trobar amb un nou regal enverinat. I és que, en absència seva, diversos dels seus companys han rebut una delicada informació sobre una possible deslleialtat per part de Marta.

Per això, la direcció de Sálvame ha volgut posar en coneixement de Matamoros totes les dades que han arribat al programa, cosa que ell mateix ha negat amb rotunditat.

Tal com ha confirmat el col·laborador, aquesta informació va néixer, durant la seva participació a Supervivientes, «d'una ment malalta». També va voler aclarir que aquesta mica es va produir en un dels moments més delicats per a la seva xicota.

«Precisament en un dia en què a ella li operaven el pit i la relacionen amb una relació que va tenir amb qui m'havia estat infidel […] Em vaig *** perquè aquestes coses fan mal».

Ha estat en aquest moment quan Miguel Frigenti, un dels col·laboradors de Sálvame que ha rebut aquesta bomba, s'ha volgut pronunciar.

I és que, malgrat que no ha contrastat la informació, ha assegurat a Kiko Matamoros que altres fonts han confirmat que aquesta història és «completament veritat».

Visiblement molest per la situació, l'exsupervivent ha volgut deixar molt clar davant l'audiència de Sálvame que no està disposat a admetre que es doni per veraç unes declaracions que són «totalment falses».

Kiko Matamoros, col·laborador de Telecinco, molt enfadat en un directe.
Kiko Matamoros es juga el seu lloc de treball dins de Sálvame | Telecinco

A més, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de desafiar totes aquestes persones davant de l'audiència de Sálvame. «Els que diuen que és veritat, que es juguin el lloc, que vinguin i ho demostrin. Si no, me'n vaig jo», els ha reptat Matamoros en ple directe.

Molt segur de la fidelitat de la seva actual parella, el tertulià no ha tingut cap problema a jugar-se la seva pròpia cadira dins de Telecinco, sempre que sigui veritat i la informació vingui de «gent amb criteri».

«Saben com s'hi treballa i la fiabilitat que tenen les fonts. Que vinguin aquí amb la prova i el que se'n va soc jo. I, si no, que se'n vagin ells», ha sentenciat el col·laborador de Sálvame amb cara de pocs amics.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!