Imatge de Shakira a l'aeroport

Shakira, enxampada a l'aeroport marxant als Estats Units amb els seus fills

La colombiana ha embarcat per travessar l'oceà amb els seus dos fills i atendre uns compromisos professionals

Shakira no deixa d'aclaparar titulars. La cantant colombiana ha estat enxampada, amb els seus dos fills, a l'entrada de l'aeroport de Barcelona a punt de travessar l'Oceà Atlàntic. Tot i que la de Barranquilla no abandonarà definitivament la capital catalana fins al pròxim mes d'abril, la cantant ha agafat un vol als Estats Units amb un motiu molt especial.

Diverses càmeres han caçat a Shakira en l'entrada de l'aeroport de Barcelona amb els seus fills, Milan i Sasha. En aquestes imatges, s'ha pogut veure a la colombiana posar rumb a Nova York amb un gran somriure d'orella a orella. L'artista, de quaranta-sis anys, ha passat l'oceà per complir amb un compromís professional que li fa especial il·lusió.

Un viatge a Amèrica en molt bona companyia

Tal com ha publicat l'usuari @shakiracarla al seu perfil de Twitter: «Shakira posa rumb a Nova York, per la presentació amb Bizarrap en 'The Tonight Show' amb Jimmy Fallon. No serà virtual, completament en viu, quina emoció». Aquestes paraules estaven acompanyades d'unes imatges d'Europa Press on es pot veure la seva arribada a l'aeroport.

Després de publicar la cançó, Music Sessions #53 amb el productor Bizarrap, Shakira s'ha posicionat com una de les artistes més importants d'aquest 2023. És per això que a mig matí d'aquest dijous, nou de març, ha posat rumb a Nova York per ser entrevistada en un dels programes més coneguts.

El mític programa 'The Tonigh Show' de Jimmy Fallon, l'espera, a ella i a Bizarrap aquesta nit. Shakira també ha viatjat amb el seu germà Torino. Ell ha estat molt pendent dels seus fills en tot moment, mostrant-se molt afectuosa amb ells. En l'aeroport s'ha pogut veure com li feia un petó a Milan i l'ajudava a posar-se bé la caputxa de la seva dessuadora.

Shakira s'ha consolidat com una de les artistes aquest 2023

Aquesta actuació serà la primera de la parella musical del moment, un duet d'èxit que només ha portat alegries a la cantant després de la seva separació amb Gerard Piqué. Per l'artista el més important de l'èxit és poder-ho compartir amb la seva família. «Que els meus fills ho puguin veure és fantàstic», va declarar en una entrevista recentment.

Potser ha estat aquest el motiu pel qual ha portat els seus fills a Nova York, perquè siguin testimonis d'una actuació que passarà a la història de la música. A més cal recordar que Milan va ser qui va animar a la cantant per col·laborar amb Bizarrap. «Em va dir: Mami, has de fer alguna cosa amb Bizarrap, que és el Déu argentí», va explicar Shakira.

Imatge de Shakira i els seus fills a l'aeroport
Shakira s'ha mostrat molt afectuosa amb els seus fills. | Catalunya Diari

Per la seva banda, Sasha va ser qui va animar a la seva mare fer el ball del robot pel videoclip de 'Te Felicito' un dels darrers èxits de la colombiana. També va ser l'encarregat de realitzar el disseny gràfic de 'Monotonia' amb la seva tauleta digital.

El que està clar és que Shakira, gràcies a la música, i sobretot a la seva cançó amb Bizarrap, l'artista ha sanat les seves ferides perquè les lletres són pura teràpia. Ella mateixa va afirmar que va entrar d'una manera a l'estudi i va sortir d'una altra. «Va ser un gran desfogament necessari, també per la meva pròpia sanació, pel meu propi procés de recuperació». «Crec que estaria en un lloc molt diferent si no hagués tingut aquesta cançó, la possibilitat d'expressar-me, de pensar en el dolor perquè després d'experimentar un desamor, una traïció, un buit, una decepció... cal sentir, però també cal pensar en això que se sent», va reflexionar.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!