Primer pla d'Olga Moreno somrient.

Olga Moreno confirma els rumors amb una frase que sorprèn tothom

Olga Moreno ha passat pàgina, ja no vol saber res de tot allò que l'uneix al clan Flores

Olga Moreno ha donat carpetada a tot allò que té a veure amb la seva antiga vida. La dissenyadora travessa el seu millor moment personal i sembla haver oblidat Antonio David i el clan Flores en general. Gran part d'aquesta felicitat que ara travessa és gràcies a Agustín Etienne, de qui està molt enamorada i amb qui ha començat una nova vida.

A això cal sumar-hi el veto imposat a Telecinco, que prohibeix qualsevol manifestació que tingui a veure amb ella o els Flores. Una realitat que ha rebut amb alleujament en veure que recupera part de la calma mediàtica de què gaudia fa anys. Olga se sent feliç i tothom ho veu, però per si en quedaven dubtes, la seva darrera publicació els aclareix tots.

Olga confirma que ha passat pàgina

Olga Moreno ha optat per allunyar-se de les polèmiques i centrar-se a construir una nova vida. La darrera vegada que la vam veure entrar en un enfrontament amb la seva antiga família va ser arran de l'aniversari de la seva filla Lola. Des d'aleshores, Olga sembla haver desaparegut de l'esfera pública.

A les seves xarxes no sol mantenir-se gaire activa, però, quan comparteix alguna instantània, les reaccions no triguen a arribar. Sobre la seva relació amb Agustín, gairebé no publica moments en parella, així protegeix la relació que van començar l'estiu passat.

El que és clar és que Olga Moreno ha començat una nova vida, allunyada de tot allò que té a veure amb la família Flores i, sobretot, amb els conflictes que durant anys l'han turmentada. Així ho confirmava ella mateixa amb una foto en què se la veu relaxada i molt feliç, completament aliena als problemes que amenacen el seu exmarit.

L'andalusa ha començat de cap i de nou i ha trencat amb tot allò que tingui a veure amb el seu passat. A la instantània, veiem una Olga molt natural, sense filtres ni maquillatge, i amb un pentinat per a estar per casa. Molt lluny a la imatge que ofereix l'actual parella del seu exmarit, sempre perfecta a totes les publicacions i històries d'Instagram que comparteix.

Olga Moreno s'allunya de les polèmiques

Fa mesos que es rumoreja que Olga ha canviat radicalment de vida i que s'ha allunyat del món mediàtic. Separar-se d'Antonio David va ser un cop molt dur, però li ha sabut treure part bona. Sobretot, ara que s'acosta el judici per un suposat delicte d'insolvència punible pel qual l'exguàrdia civil podria acabar a la presó.

En aquest sentit, la sevillana s'ha desmarcat completament dels assumptes legals del seu ex i no testificarà a favor seu. Per tant, no s'espera l'aparició de la dissenyadora als jutjats el pròxim 6 de juliol.

Primer pla d'Olga Moreno somrient molt feliç
Olga Moreno ha passat pàgina i no vol saber res de polèmiques. | Europa Press

Just quan saltava la notícia, Moreno gaudia d'un viatge al costat d'Etienne, el destí del qual van mantenir en secret. La parella està vivint el seu amor a la intimitat i són molt poques les fotos que comparteixen a les xarxes socials. El representant ha resultat ser la seva taula de salvació i amb qui es troba actualment molt feliç. La influència que l'argentí exerceix sobre Olga és molt positiva i l'ha ajudat a tirar endavant i acceptar-se tal com és. «Natural com la vida mateixa», publicava a la seva instantània, un clar reflex del rumb que ha decidit prendre.

Mentrestant, la seva exfamília va una mica revolta. A Antonio David se li acosta un futur molt negre, mentre que Marta Riesco continua allunyada de la seva feina i denunciant la campanya d'assetjament que diu que està patint. Per no parlar de Rocío Flores i com fa poc va enviar un missatge als seus 'haters', farta dels insults i les crítiques que rep diàriament. Un panorama que no té res a veure amb Olga, qui sembla estar al marge de tot.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!