Muntatge de Rocío Carrasco i Pedro Sánchez

Rocío Carrasco deixa tothom sense paraules en confirmar el secret de Pedro Sánchez

Rocío Carrasco s'ha tornat a sincerar a la televisió

Rocío Carrasco ha vist com la seva presència constant a Telecincoha estat eliminada de soca-rel. La nova directiva de Mediaset ha determinat que no hi hagi lloc ni per ella ni per a altres famosos als seus canals. No obstant això, ella no deixa d'aparèixer a la televisió i la seva última intervenció ha estat al programa 'Días de Tele', presentat per Julia Otero.

La filla de Rocío Jurado ha estat convidada a l'espai amb motiu del 8M, perquè és una referent de la lluita contra la violència de gènere. Amb la seva docusèrie i el seu esgarrifós testimoni va ajudar que moltes dones denunciessin els maltractaments de què eren víctimes. De tot això ha parlat Rocío amb la periodista, a qui ha fet una confessió sorprenent sobre Pedro Sánchez. Te l'expliquem a continuació.

Rocío Carrasco parla de Pedro Sánchez

La dona de Fidel Albiac ha estat una de les convidades estrelles a 'Días de Tele' amb motiu del 8M. Relatar públicament que havia estat víctima de violència masclista i violència vicària per part del seu exmarit, Antonio David, li ha fet ser un exemple de lluita. Per això va ser present en aquest format, on li han preguntat sobre la docusèrie on va exposar l'horror viscut. Sobre aquesta producció en què va donar el seu testimoni, Rocío Carrasco ha dit:

«Arriba un moment de la meva vida en què em veig obligada a explicar determinades coses. Decideixo que no vull continuar vivint així. Jo estava en tractament des del 2011 i passa molt de temps fins que prenc aquesta determinació. El dia 5 d'agost, quan em desperto al llit d'un hospital després de fer el que vaig fer (intent de suïcidi) veig el meu marit plorant. Quan prenc consciència de què he estat a punt de fer és quan em dic: "Tu no ets això, no ets covard i has de sortir d'aquí. Això s'ha de saber perquè no hi pots més". A mi el que m'ha aportat haver-ho explicat ha estat el benefici per a la meva persona. M'ha servit de teràpia, de guariment, de curació».

En aquest repàs de què va suposar la sèrie de Carrasco s'ha destacat que el primer mes que es va emetre van augmentar un 61 % les trucades al 016. Sí, al telèfon que serveix a les dones per denunciar ser víctimes de violència masclista. Sembla que ningú va quedar indiferent davant el seu testimoni i, fins i tot, Pedro Sánchez hauria contactat amb ella.

Rocío ha vist que Julia li ha preguntat si és veritat que el president del govern espanyol li va trucar per telèfon. I ella, una mica nerviosa i sense voler entrar en gaires detalls, ho ha confirmat dient: «Sí, em va trucar, però, vaja, que no és cap proesa».

Rocío Carrasco dona una notícia inesperada

L'exdona d'Antonio David ha fet confessions interessants sobre la seva docusèrie. Per exemple, ha manifestat: «Quedaria bonic dir que vaig fer el documental per les dones, però no estaria dient la veritat. Ho vaig fer per mi, perquè em vaig veure necessitada i perquè em vaig veure obligada a fer-ho. Però si això que jo he fet ha contribuït mínimament perquè la societat avanci d'alguna manera, jo em dono per satisfeta. I si he ajudat algú, orgullosa estic».

Així mateix, Rocío ha volgut aprofitar per enviar un missatge a totes aquestes noies i dones que estan en una relació tòxica: «Obre els ulls, que si t'estan dient que per aquí no, serà per alguna cosa. Que estiguin alertes elles mateixes de signes, de paraules, perquè això s'acaba convertint en allò que és realment».

Finalment, ha donat una notícia que ha alegrat moltíssim la marea fúcsia, és a dir, els seus seguidors. Respecte al seu cas de presumptes maltractaments del seu ex, ha explicat que «judicialment no s'ha reobert, però estem estudiant-ne la reobertura».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!