Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros ho para tot per donar una exclusiva sobre els seus fills

Kiko Matamoros parla sobre els seus fills després de conèixer la notícia

La història de Kiko Matamoros amb els seus fills sempre ha estat marcada per la polèmica. Tot i això, en els últims anys, el col·laborador no pot estar més content a causa del bon moment que travessen. Kiko recuperava la relació amb ells i han esdevingut un gran suport per a ell.

El col·laborador de Sálvame ha estrenat nou projecte a MTMAD, un videopòddcast amb la seva parella on han explicat com van els preparatius de la boda. A través d'ell, el col·laborador ho parava tot per donar la gran exclusiva de com s'ho havien pres els seus fills, en concret Laura i Diego Matamoros. En aquest moment, per a Kiko és molt important saber que els seus fills hi seran i que s'alegren per ell.

Kiko Matamoros parla sobre el suport dels seus fills

El col·laborador es troba en un dels millors moments. Kiko ha trobat l'amor amb la persona indicada i vol compartir la resta de la seva vida amb ella. En els darrers anys, no ha deixat de manifestar que Marta és la dona de la seva vida. El pròxim 2 de juny la parella farà el gran pas en la seva relació i es donaran el «sí, vull». Una manera meravellosa de deixar constància del gran amor que es tenen i refermar la seva relació.

Imatge de Kiko Matamoros amb Marta López Álamo
Kiko Matamoros i Marta López es casaran el pròxim mes de juny. | MEDIASET

Sens dubte, això arriba just en el millor moment per al col·laborador pel que fa a la relació amb els seus fills. Queden lluny els enfrontaments públics entre ell i els seus fills. Per a Kiko va ser molt dur veure com Laura i Diego el criticaven durament als platós de televisió. Però això ja forma part del passat i el present de Kiko és molt diferent.

El col·laborador recuperava la relació amb Laura i Diego Matamoros. Per això, parlava en exclusiva sobre com s'havien pres la notícia de l'enllaç: «Els meus fills estan contents i il·lusionats amb la boda», començava Matamoros. A més, Kiko ho té molt clar: «Si em veuen a mi feliç, ells estan feliços», explicava amb la seva parella. Tant Diego com Laura, els dos fills més mediàtics del col·laborador, aproven l'enllaç i s'alegren pel seu pare. Això és, sens dubte, un gran motiu d'alegria per a ell, ja que han pogut recuperar tot el temps perdut i tornar a estar units.

Muntatge Kiko Matamoros i el seu fill Diego
Kiko Matamoros parla sobre el suport dels seus fills per a la boda. | Catalunya Diari

Tot i això, malgrat haver recuperat la relació amb Laura i Diego, amb Anita és més distant. Després del polèmic divorci de Makoke, Anita es va mantenir al costat de la seva mare i va acabar distanciant-se del seu pare. Encara que Kiko no perd l'esperança i sap que, amb el pas del temps, les aigües tornaran a la llera.

Kiko Matamoros es casarà per tercera vegada

Kiko Matamoros està molt il·lusionat pel seu enllaç amb la model, però també és cert que no és cap novetat per a ell. Aquesta serà la tercera vegada que el col·laborador de televisió passa per l'altar, per això els nervis no se n'apoderen.

La primera vegada va ser amb Marian Flores, i més tard amb Makoke. Tot i això, el televisiu remarca que aquesta vegada és especial. Per a Kiko és de la boda que «sempre havia somiat»: «Tinc clar que és la boda de la meva vida, la boda que sempre he desitjat, i arriba quan complim 4 anys de relació com a parella. Tinc claríssim què vull i com ho vull», comenta el col·laborador.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!