Primer pla de Cayetano Rivera.

Cayetano Rivera i la seva parella prenen una decisió que impacta a tothom

Cayetano Rivera i María viuen en països diferents

Cayetano Rivera està passant un moment molt particular i una coneguda revista ha decidit posar les cartes damunt la taula. Semana ha tret a la llum l'idil·li que el torero manté amb una presentadora de la televisió portuguesa. Viuen a ciutats diferents, però fan quadrar les seves agendes per poder veure's i passar junts el màxim temps possible.

Ara, Cayetano Rivera ha decidit, juntament amb la seva xicota, fer el pas definitiu: apostar per una relació a distància, però amb moltes condicions. De moment no volen conviure junts, ni tan sols quan decideixen tenir una cita o reunir-se uns quants dies seguits. Diversos mitjans han afegit informació a l'exclusiva de Semana i gràcies a això sabem que la comunicadora dorm en hotels.

Cayetano Rivera
Cayetano Rivera té clar com s'ha de comportar | Europa Press

Cayetano respecta les decisions de la seva parella, entén que cada dona té uns temps i no vol incomodar ningú. També és veritat que ell només fa sis mesos que s'ha separat i alguns periodistes han llençat diversos rumors. Suposadament, va tenir un intent de reconciliació amb Eva González, però la cosa no va sortir bé i van decidir continuar separats.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Cayetano ha tornat a trobar l'amor i aquesta vegada vol anar amb peus de plom per no repetir els mateixos errors. De moment, tot està en ordre, però les fotos que publicarà Semana faran parlar perquè els secrets de la parella han quedat al descobert. María Cerqueira Gomes ha tingut una cita amb Rivera a Sevilla, però no s'hi ha quedat a dormir.

La investigació que ha sortit publicada és clara: María va aterrar a Sevilla al matí, va menjar amb el seu xicot i després va marxar. L'ex d'Eva González no la va poder portar a l'aeroport, així que li va demanar el favor a un dels seus grans amics. La parella està en el moment més ple de la seva relació. Per això, els fotògrafs estan atents a tots els seus moviments.

 

Cayetano Rivera deixa tothom sense paraules

Cayetano ha gelat els amants de la crònica social, tots els seus seguidors estan muts perquè no esperaven l'última cosa. Havia sortit publicat que intentava reconquistar Eva González i d'un moment a l'altre es confirma una notícia diferent. Ha decidit començar una nova relació amb una altra presentadora, aquesta vegada a distància i de manera clandestina.

Primer pla de Cayetano Rivera.
Cayetano Rivera està en el seu millor moment | GTRES

Rivera no volia que el seu secret veiés la llum, entre altres coses perquè sap que els fans d'Eva no es prendran bé el succés. A més, les portes del seu domicili estan plenes de fotògrafs, tots volen conèixer la seva primera reacció. El més probable és que guardi silenci, ja que mai ha venut la seva vida i no serà aquesta la primera vegada que ho faci.

El torero vol protegir María, que no està acostumada a haver de donar explicacions. És cert que ella també treballa a la televisió, però la seva trajectòria és molt més discreta. Caldrà esperar un temps,doncs, per escoltar les seves primeres paraules.

Cayetano Rivera ha començat una nova vida

Cayetano hauria deixat clar als seus periodistes de confiança que no renunciarà al seu fill en cap moment. Per tant, necessita tenir bona relació amb Eva González. De fet, mantenen un contacte molt estret. Tot ho fan pel bé del petit de la casa i han arribat a aquest acord que, de moment,  funciona de meravella.

Rivera ho té tot decidit i planejat i la seva xicota també: de moment, es veuran de manera puntual. No hi ha res que els pugui separar, malgrat que visquin en països diferents. Ell anirà a Portugal sempre que pugui i viceversa.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!