Primer pla de Nacho Palau

Nacho Palau s'atreveix a trucar al seu advocat per explicar-li tota la veritat

Els advocats de Nacho Palau ho han dit clar i net

Nacho Palau ja està curat del càncer. Això li ha donat forces per reprendre un procés que tenia aturat juntament amb els seus advocats a causa de la malaltia.

Ja li ho havia confessat a Paz Padilla, a 'Déjate querer'. Quant a la seva amistat amb Miguel Bosé i el seu suport en aquests moments complicats pels quals l'escultor ha passat, Palau va assegurar que per a ell una cosa no treia l'altra.

En definitiva, parlem del procés judicial que Nacho Palau va deixar a mitges per la custòdia compartida dels menors. Cal recordar que l'escultor i el cantant tenen quatre fills, dos biològics de cadascun: Nacho així té Ivo i Telmo i Bosé, Diego i Tadeo. Nacho Palau vol que els quatre germans puguin viure junts i no separar-se'n, tal com passa actualment. Tot i això, Bosé no està d'acord en això i per això ho han remès als jutjats.

Les noves notícies d'aquest cas segons els advocats de Nacho Palau

Tal com ha publicat El Español, ha aconseguit parlar amb els advocats de Nacho Palau. «Esperançats», així defineix el mitjà l'actitud dels advocats de l'exconcursant de 'Supervivientes' en aquest nou procés judicial.

Nacho Palau al plató de 'Déjate querer'
Nacho Palau es va obrir en canal amb Paz Padilla i li ho va confessar tot. | Mediaset

El judici ja va tenir lloc l'octubre passat i va donar la raó a Miguel Bosé en aquesta trobada. Tanmateix, Nacho Palau continua lluitant i no té por d'arribar al Suprem si cal. D'aquesta manera, va recórrer el cas que es va derivar a l'Audiència Provincial de Madrid. Això es va aturar a causa de la malaltia de Palau, però, ara que s'ha recuperat, ha tornat amb totes per continuar-hi lluitant.

«Entre ells, a hores d'ara, el comptador és a zero», va explicar també un dels advocats de Nacho Palau. Únicament han pactat «un pacte de no agressió mediàtica», ja que volen que tot això es faci als tribunals.

Nacho Palau va deixar molt clars els seus punts de vista a 'Déjate querer'

Nacho Palau es va confessar amb Paz Padilla i, encara que va tenir molt bones paraules per a la seva exparella, també va explicar el punt de vista davant aquesta batalla judicial. «Una cosa no treu a l'altra. Per part meva, no pararé. No pot ser que per la immaduresa dels grans se separin uns nens que no tenen culpa de res», ha confessat.

Foto de les mans de Nacho Palau i dels seus fills.
Nacho Palau està molt unit als seus quatre fills. | Instagram: @palomasuau

Així mateix, va explicar que no estava culpant la seva exparella de res: «No estic fent responsable ningú. Jo soc igual de responsable que Miguel, però, si a la societat hi avancem, les lleis s'han d'ajustar al moment en què estan. És igual de bon pare que jo. L'estimo molt, són molts anys i només vull que li vagi bé».

L'escultor va explicar a Paz Padilla que ho havia passat molt malament pel tema dels seus nens: «Crec que no s'han de separar i no ha de passar això, ni amb els meus fills ni amb els fills de ningú», va explicar a la presentadora.

Tanmateix, ha confessat que tots quatre estan junts fins i tot en la distància. «Els nens estan junts malgrat la distància, s'estimen, es veuen, parlen per videotrucada… Però quan es van separar eren molt petitons i, si es pot evitar aquest trauma a pares i nens, millor».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!