Sálvame deluxe

'Sálvame' comunica l'acomiadament que molts esperen des de fa temps

T'expliquem els rumors més comentats aquesta setmana sobre 'Sálvame'

Aquests darrers mesos no hem parat de rebre bombes informatives. Entre d'altres, cal esmentar el rumor de l'acomiadament d'un dels presentadors més coneguts. Per això, Jorge Javier ja s'ha afartat i s'hi ha pronunciat.

El presentador ha respost al presumpte acomiadament de la tele. El personatge de Sálvame ha confessat que està veient nombrosos articles sobre que l'acomiadaran de Mediaset. Fins i tot ja ha somiat que els directius s'hi reunien per acomiadar-lo.

Sálvame podria arribar al final

Jorge Javier ha reconegut què faria en el cas que Sálvame posés punt final a la seva emissió diària. Després d'haver rebut nombroses preguntes sobre aquest tema, Jorge s'ha hagut de pronunciar sobre això. «Si s'acabés Sálvame, no idearia cap pla a curt termini», ha recalcat.

Actualment es troba de promoció amb el seu llibre, Antes del olvido, i ell mateix ha esmentat que, si Sálvame acabés, no començaria a donar entrevistes. La veritat és que considera que passaria el temps reordenant casa seva i prenent-se un temps per a ell.

A més, ha deixat les coses força clares en el seu escrit. «A veure si us penseu que la gent que treballem a la tele tenim un xip especial al cap que ens fa veure amb més claredat la nostra existència. Doncs no».

Les dures confessions del personatge de Sálvame

Jorge Javier ha reconegut que poden sorgir aquests dubtes: si finalitzés Sálvame, què faria sense viure de la televisió? Així, ell mateix ha dit que no té ni la més mínima idea de què passaria. «Però, vaja, que, com em veig en l'obligació de pensar alguna cosa, ja que actiu la meva imaginació per no deixar els meus col·legues sense resposta. Però, anem que, com em veig en l'obligació de pensar alguna cosa, activo la meva imaginació per no deixar els meus col·legues sense resposta».

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier parla amb les autoritats en directe. | Mediaset

A més, ha esmentat la seva companya de Sálvame, Milá. Ella tenia ganes d'aprendre anglès a Londres, una idea que no li sembla gens bonica si es donés el cas de l'acomiadament. El periodista odia el clima del país i no es veu amb ganes d'aprendre anglès a la seva vida.

Un viatge d'avió sense data de tornada

Entre totes les possibilitats que hi ha, si es donés el cas que Sálvame acabés, aquesta és la que més l'ha convençut: agafar un viatge d'avió sense data de tornada, probablement a la platja.

«No pensar. No fer plans. No fer res, però res de res. Viatjar només per haver de trencar la meva timidesa. I obligar-me a parlar amb gent amb qui compartiria una xerrada, un cafè, unes rialles, unes emocions…», ha assegurat. El periodista ha confessat que no se li venen gaires coses a la ment per fer.

Sálvame líder en audiències

Moltes persones, com és el cas de Jorge, no entenen el motiu d'aquesta qüestió, ja que el programa continua sent líder cada tarda que passa. «Especulen amb el meu futur a la cadena quan ningú m'ha dit que no hagi de presentar Supervivientes, sinó tot al contrari».

Jorge ha après a la feina que gairebé res depèn d'u mateix, per la qual cosa la solució és deixar-se portar. A més, ha confessat públicament que té un contracte de llarga durada amb la cadena i que, en el pitjor escenari, li trobarien alguna cosa per fer.

Estem gairebé tan segurs, com n'està ell mateix, que, si Sálvame arribés al final, en poques setmanes tindríem una segona edició. Segurament «amb els mateixos presentadors, els mateixos col·laboradors i algun retoc al decorat».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp