‘Sálvame’ confirma per error que Irene Junquera participarà a ‘GH VIP 7’

La periodista va criticar temps enrere el reality de Telecinco a través del seu perfil de Twitter: «Em fa mala olor ‘GH’, ho sento»

'Sálvame' confirma per error a Irene Junqueras com a participant de 'GH VIP 7'   | Telecinco

Feia dies que corrien els rumors sobre la possible entrada d’Irene Junquera dins la casa de Guadalix de la Sierra. El passat dijous, el programa de ‘Sálvame’ va confirmar per error la participació de la periodista en la setena edició del reality. Així doncs, Irene haurà de conviure amb altres personalitats mediàtiques, tals com Mila Ximénez, El Cejas, Anabel Pantoja, Dinio o Estela Grande.

L’error de ‘Sálvame’ confirmant el nom d’Irene Junquera

El descuit va tenir lloc mentre Paz Padilla es proposava fer un repàs dels noms dels famosos que habitaran la casa de Guadalix a partir de la setmana vinent. Abans que la presentadora els comencés a enumerar, va aparèixer en la pantalla que estava situada al seu darrere una fotografia d’Irene Junquera. Belén Esteban, una de les col·laboradores, va voler saber qui era la persona que s’estava projectant, i María Patiño va afanyar-se a dir-li quelcom en veu baixa.

Fruit d’aquest error, Irene Junquera va ser oficialment confirmada com a concursant de ‘GH VIP 7’. Coneguda per haver estat col·laboradora en el programa de ‘Punto Pelota’ de Josep Pedrerol i ‘El chiringuito’, la periodista s’ha trobat en una polèmica situació en descobrir-se un tweet que va publicar fa temps: «Em fa mala olor ‘GH’, ho sento», va escriure l’any 2010 mentre treballava a Intereconomia.

hrhrhrhr
El tweet de Junquera criticant el reality de Gran Hermano   | TWITTER

 

Durant la seva darrera etapa professional com a copresentadora de l’espai ‘All you need is Love...o no’ amb Risto Mejide, Irene Junquera no va tenir molta sort i el programa va ser cancel·lat per manca d’audiència. Abans, va col·laborar a ‘Atresmedia’ en el programa 'Zapeando', i actualment escriu per al diari esportiu ‘Mundo Deportivo’.

La periodista va ser copresentadora en el programa de Risto Mejide 'All you need is love.. o no | Mediaset España

 

També pots llegir....


Comentaris

envia el comentari