Jorge Javier Vázquez, més obert que mai: diu haver flirtejat amb un futbolista heterosexual

El presentador, que en més d’una ocasió ha parlat la seva vida sexual, ha explicat aquesta anècdota a través del blog que comparteix a la revista ‘Lecturas’

Jorge Javier Vázquez ens ha confessat el flirteig que va tenir amb un futbolista heterosexual
Jorge Javier Vázquez ens ha confessat el flirteig que va tenir amb un futbolista heterosexual | INSTAGRAM

Les aventures amoroses del presentador de ‘Sálvame’ sempre ens sorprenen, i la darrera història que ha desvelat a través del seu blog en la revista ‘Lecturas’ ho ha fet encara més. En aquesta ocasió Jorge Javier Vázquez ens ha confessat que va flirtejar amb un futbolista argentí que era heterosexual.

Aquest fet va tenir lloc a la ciutat d’Alacant, mentre el badaloní estava col·laborant amb Ana Rosa Quintana. Durant aquesta etapa laboral va ser quan va ocórrer aquest flirteig, i Jorge Javier no ha escatimat en detalls.

 

L’aventura de Jorge Javier amb un futbolista heterosexual

 L’inici d’aquesta aventura comença en una nit de festa per la ciutat on es trobava Jorge Javier. Explica que va acabar unint-se a un grup d’amics entre els quals es trobava el futbolista argentí. «No era de Primera Divisió ni de Segona, crec que ni de Tercera, però era futbolista», comenta el presentador.

El més sorprenent és el que afegeix més endavant: «No li poso cara, però aquella nit em va encantar i crec que jo una mica també, encara que tenia xicota i era oficialment heterosexual».

El més especial que Jorge Javier recorda d’aquest flirteig era la manera com el futbolista li va agafar la mà per acompanyar-lo al lavabo, i les mirades constants que van intercanviar-se durant tot el trajecte en cotxe cap al seu hotel.

Jorge Javier Vázquez de vacances
No és la primera vegada que el presentador badaloní ens parla de les seves aventures | INSTAGRAM

 

Tot això pot fer pensar que el desenllaç seria que els dos implicats van passar la nit junts, però el badaloní ha afirmat que no va succeir res. «No va passar res. Bé sí. Uns dies després vaig parlar amb la seva amiga i em va explicar que ell estava inquiet pel que havia succeït. Vaig voler invitar-lo a París, però no ho vaig fer».

D’altra banda, el presentador de ‘Sálvame’ ha reconegut que si s’hagués trobat ara amb l’argentí, la nit hauria pres un altre rumb: «Si l’enxampo aquest estiu, no se m’escapa viu».

També pots llegir...


Comentaris
Cris
Es a dir, J.J.Vazquez es va mirar molt intensment amb un argenti que tenia un equipillo de futbol amb els seus amics.

envia el comentari