Les dones de Messi i Busquets, més amigues que mai

Antonella Roccuzzo ha aprofitat les xarxes socials per a felicitar a Elena Galera pel seu aniversari

Leo Messi i Antonella Roccuzzo, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Antonella Roccuzzo, dona de Leo Messi, no només s'ha integrat a la perfecció a Barcelona des de fa molts anys, sinó que a més a més, ha consolidat amistats per a tota la vida. 

Un exemple d'això és la felicitació d'aniversari que la dona de l'astre culer ha enviat a la també dona del jugador del Barça Sergi Busquets, Elena Galera. Aquesta segona, ha celebrat fa pocs dues el seu aniversari i Antonella ha aprofitat per a demostrar-li quant l'estima.

El bonic missatge d'Antonella

Així doncs, en una història d'Instagram la dona de Messi ha escrit: «Feliç cumple @elenagalera. T'estimo, 'loquita' bonica». Galera no ha dubtat en respondre-li com es mereix i li ha escrit: «Gràcies amiga». Malgrat les desenes i desenes de felicitacions que ha rebut Galera amb motiu del seu aniversari, una de les més especials, la del seu home, només l'ha pogut rebre a través del telèfon, ja que Busquets es troba concentrat amb la selecció espanyola.

Això no obstant, de ben segur que podran celebrar-ho com es mereixen en breus i podran proclamar el seu amor als quatre vents. Mentrestant, Galera s'haurà de conformar a celebrar un dels dies més especials en companyia d'amics com Antonella.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@5sergiob

Una publicación compartida por Elena Galera (@elenagalera) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari