Omar Montes parla amb ironia del nou single de la seva ex, 'Isa P'

Chabelita anuncia a través del seu perfil d'Instagram la seva nova carrera professional

Isa P és el nom artístic de Chabelita
Isa P és el nom artístic de Chabelita | Instagram

Chabelita està a punt d'iniciar una nova etapa, ara, com a cantant. Després d'anunciar que el seu nom artístic serà Isa P, ara la filla petita d'Isabel Pantoja espera poder estrenar el seu nou treball musical que barrejarà dos estils musicals molt de moda en l'actualitat: el reggaeton i el trap.

Lluny de témer per la seva acollida, ja que la seva mare és una de les grans cantants del país i el seu germà, Kiko Rivera, ha aconseguit fer-se un nom en el món dels dj's, Chabelita anuncia a través del seu perfil d'Instagram la seva nova carrera professional. 

El dard enverinat d'Omar Montes

Tot i que en un primer moment es va dir que el seu primer single es podria adquirir a partir del 13 de setembre, finalment ella mateixa va dir que la sortida s'ha retrassat uns dies. Això no obstant, la filla de la Pantoja ha regalat els seus seguidors la imatge de la portada de la peça musical, en la qual, es pot veure una sensual Chabelita amb actitud de menjar-se el món.

El cantant Omar Montes
Omar Montes fa anys que es dedica al món de la música | Instagram

 

Com no podria ser d'una altra manera, Omar Montes, ex de Chabelita i també músic, no ha trigat a donar la seva opinió al respecte i ha aprofitat l'ocasió per enviar-li un dard enverinat. «Crec que ho petarà com Asraf amb el tema que va treure», ha dit irònicament Omar. Tanmateix, ha confessat que li agrada el nom d'Isa P, bàsicament, perquè va ser ell qui se'l va inventar. «Clar que m'agrada, el vaig ficar jo, és de la meva collita», ha sentenciat el darrer guanyador de 'Supervivientes'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Choqué con tu química, qué suerte la mía

Una publicación compartida por Isa P (@isapantojam) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari