Leo Messi podria deixar el Barça al final de cada temporada segons una clàusula del seu contracte

L'argentí es va reservar el dret a poder rescindir el contracte que va firmar fins al 2021

Messi es recupera de la lesió a BarcelonaEl jugador argentí va reservar una clàusula al seu contracte per si decidia marxar del club | CatalunyaDiari.cat

Leo Messi podria tenir la possibilitat de deixar el FC Barcelona al final de cada temporada. Així ho ha tret a la llum avui 'El País', qui assegura que el contracte de l'argentí amb el Barça no expiraria necessàriament el 2021, any en el qual acaba la seva vinculació —de moment—, sinó que Messi s'hauria reservat la possibilitat de rescindir el contracte cada 30 de juny al final de cada temporada.

Aquesta seria una decisió que només dependria del jugador, qui va decidir que no volia ser un esclau de cap renovació. Motiu per al qual va voler reservar-se el dret a poder rescindir, sempre que avisi amb un mes d'antelació al club blaugrana, és a dir, a finals del mes de maig de l'any en qüestió. Unes informacions que podrien explicar el fet que Leo Messi no hagi volgut negociar una nova ampliació a petició del president, Josep Maria Bartomeu.

«Assumim que pot parar quan vulgui, al final de cada temporada, així ho vam acordar les dues parts», asseguren fonts del club al mitjà esmentat anteriorment. Una decisió que no consideren puntual, sinó que és semblant als contractes que en seu moment es van formalitzar amb futbolistes com Puyol, Xavi o Iniesta. Les mateixes fonts apunten que la relació es basa en la lleialtat Messi-Barça, ja que tot i poder rescindir, cap persona dins de l'equip blaugrana tem el fet que Messi pugui negociar un nou contracte amb un altre club a partir del pròxim gener.

Podria marxar sense penalització

En relació a aquestes informacions, la 'Cadena SER' ha anunciat el fet que l'argentí podria marxar gratis a qualsevol altre equip del món, sempre que fos fora d'Europa. Segons aquesta font, la clàusula dels 700 milions d'euros publicada el 2017 com a part del contracte de Leo Messi només seria vàlida durant els dos primers anys, per tant, la penalització econòmica expiraria aquest present estiu.

Aquest seria un motiu més que demostraria l'estreta relació entre el jugador i el club blaugrana. No obstant això, Messi podria tenir present l'opció de concloure la seva carrera futbolística als Estats Units. Tot i no ser una decisió segura, podria ser decisiva en el futur del futbolista que marcaria els seus últims anys de la seva carrera.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari