Chelo García-Cortés en un programa de 'Supervivientes'

'Sálvame', entre llàgrimes en confirmar-se la pèrdua d'una persona propera al programa

A 'Sálvame' ploren la mort d'aquesta persona

A Sálvame han donat la notícia de la mort d'una persona que ha afectat molt un dels seus col·laboradors. Sí, ja que aquesta mantenia una relació molt estreta amb un dels tertulians i el programa ha volgut compartir la notícia a causa del seu renom entre els famosos.

Es tractava d'Antonio Tapias, cirurgià d'estètica de professió, que va morir aquest dimarts 24 de gener. Chelo García Cortés, a més d'haver passat per les seves mans, va forjar una gran relació d'amistat amb ell.

Sálvame recorda la mort d'aquest conegut cirurgià

Captura de Chelo García-Cortés i Antonio Tapias, el cirurgià mort recentment
Chelo, col·laboradora de Sálvame, plora la pèrdua del seu amic recordant-lo en directe | Telecinco

«És com el meu germà», va confessar Chelo García Cortés a Sálvame en parlar d'Antonio Tapias. La col·laboradora es mostrava molt trista en haver de parlar sobre la mort del seu amic que considerava un «germà».

Al plató de Sálvame, la tertuliana no va poder evitar les llàgrimes mentre en parlava i li dedicava unes paraules boniques. «Vull fer un petó a la família d'Antonio Tapias perquè ahir va morir a Barcelona i un dels motius de la flegma que tinc és d'aguantar el tipus com puc. Marmen, va per tu i per Antonio», va expressar la col·laboradora.

Així, la col·laboradora de Sálvame, també va voler explicar com era el cirurgià: «És un cirurgià plàstic molt bo i reconegut. És dels grans de la cirurgia estètica i plàstica. Ell va començar com a cirurgià reparador, jo el conec des de l'any 1976 i és un exemple d'amic».

El que va començar com una relació cirurgià-pacient, es va convertir en una relació d'amistat en què ells, amb les seves respectives parelles, quedaven i s'ho passaven molt bé junts. «La família biològica no la tries perquè és la teva família, però jo sempre he dit que la família que tu creïs amb la teva parella o amb els amics, sí», explicava.

Primer pla de Chelo García-Cortés amb el rostre seriós
Chelo García-Cortés plora en directe a Sálvame per la dura pèrdua del seu amic | Mediaset

«Jo sempre he dit que Antonio és com el meu germà, és una miqueta més gran que jo. Ell faria ara al juny 81 anys. A veure és dels amics eterns, jo he estat còmplice en moltes coses i sobretot, tant Marta com jo, ens hem sentit sempre ficats a la seva família», reconeixia.

D'aquesta manera, Chelo va recordar a Sálvame que ella i la seva dona havien format una relació molt bonica fins al punt de ser «còmplices» i estar «capficats a la seva família».

La col·laboradora de Sálvame explica com va acomiadar al seu amic

I amb una forma molt particular, Chelo va explicar què van fer per acomiadar-se d'Antonio. «Vam fer un sopar en un restaurant de Castelldefels on menjàvem sempre amb l'Antonio el dia de Nadal. I, bé, és una manera de dir-li 'fins aviat amic, espera'ns'».

La col·laboradora de Sálvame també va presumir de tenir molt bons amics com ho era per a ella Antonio. «Hi ha una cosa del qual puc presumir i presumeixo. Tinc pocs amics, però els que tinc, de veritat, no tenen res a veure amb Belén ni amb Gustavo», aclaria.

A Instagram, la tertuliana de Sálvame també li va fer el seu homenatge. «El meu amic, el meu còmplice, el meu germà de l'ànima, el teu banc està buit esperant que puguem tornar a veure el mar amb tu. T'estimo infinit. Em fa mal, però sé que ets al nostre costat el meu estimat Antonio. Sempre al teu costat i de la nostra rossa preferida, el teu 'love' Marmen, amic, descansa i riu amb nosaltres. T'estimo», concloïa el seu 'post'.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp